Всички обичат късмета, но не всички го получават. Този месец

...
Всички обичат късмета, но не всички го получават. Този месец
Коментари Харесай

3 зодии, които ще спечелят от тотото през октомври

Всички обичат шанса, само че не всички го получават. Този месец той ще се усмихне допълнително на три зодии, които ще са щастливи до края на октомври и ще имат прелестни мигове.

1. Близнаци - този месец те ще се захванат с нещо ново, с което даже не са очаквали. Ще имат доста нови благоприятни условия, които ще им донесат триумфи в бъдеще. Близнаците ще се забавляват доста и творчеството им ще бъде нараснала. Вероятно ще намерят нещо, което ги въодушевява. Очакват ги доста изненади и непредвидени обрати през този месец. В любовта също ще им потръгне. Те не се влюбват елементарно и рядко са в сериозна връзка, само че този месец ще им донесе и доста обич, колкото и ненадейно да е. Те може би даже ще се влюбят. Обаче би трябвало да внимават на работното си място, тъй като може да имат известни проблеми там.

2. Везни - в този момент е моментът да покажат най-хубавите си качества и да изпъкнат измежду останалите. Вероятно ще подобрят и външния си тип. Също по този начин е допустимо да подобрят финансовото си положение, в случай че работят задоволително интензивно. В края на месеца ще са постигнали много и ще са доста удовлетворени от миналия един месец, тогава ще съумеят да създадат самооценкя. В любовта също ще им провърви към края на месец октомври. Ще имат шанса да се срещнат с доста нови хора, измежду които може би ще е и бъдещата им половинка. През този месец ще посигнат и много триумфи на работното място.

3. Водолей - този месец ще са спонтанни и ще пътуват. Ще създадат неща, които преди са били единствено смели фантазии. Ще разнообразят сивото си всекидневие и ще намерят нещо, което ги прави щастливи. Ако ги мъчат неточности от предишното, които досега не са поправили, месец октомври ще е месецът, през който ще го създадат. След 5 октомври е належащо да са по-внимателни на работното място, тъй като има късмет да позволен неточност. Ако би трябвало да взимате значими решения свързани в бъдещето ви, подобре изчакайте до 15 окмомври. Този месец евентуално ще се срещнат със остарял другар, който не са виждали от дълго време.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР