Всички обичаме зимата да си похапваме кисело зеле, но не

...
Всички обичаме зимата да си похапваме кисело зеле, но не
Коментари Харесай

Бързо кисело зеле в буркан, което става за 4-5 дни

Всички обичаме зимата да си похапваме кисело зеле, само че не всички умеем да го подготвяме и имаме нужното време за това. В забързаното всекидневие, в което живеем, имаме потребност от по-лесни и бързи предписания, с които всичко да става за негативно време и без доста старания.
Има един доста елементарен способ, с който можете да си вършиме кисело зеле в буркани, което да става безусловно за 4-5 дни. Нямате уговорката да претакате зелето, да търсите бидони, да купувате огромни количества зелки и какво ли още не.
 Класическа рецепта за кисело зеле с ориз Класическа рецепта за кисело зеле с ориз
Киселото зеле с ориз е неизменима част от трапезата ни най-много в студените месеци. Предлагаме ви класическата рецепта за приготвянето м...
Как да се прави?
Купете 1-2 зелки съгласно това какво количество кисело зеле желаете да извършите. Ще са ви нужни и 2-3 буркана от компот или друга туршия, която сте правили. Не е нужно да са огромни, в противен случай – може да са от 400-500 мл.
След това вземете зелето и го нарежете на ситно, по този начин като че ли го режете за салата. Осолете добре и го натъпчете хубаво в бурканите. Не оставяйте въздух, а в действителност добре натъпчете буркана догоре. И това е! Не е нужно да слагате безусловно нищо друго.
Оставете бурканите на стайна температура 2-3-4 дни. Няма вярна формула какъв брой време би трябвало да престоят, зависи какъв брой е топло помещението ви. Тайната е всекидневно да помирисвате зелето в буркана и когато към този момент стартира да ви мирише на кисело зеле, е време да го приберете в хладилника. И там може да стои още 1-2 дни до подготвеност. Ако го изпуснете, ще се скапе, само че в случай че го хванете в точния момент – таман ще стане съвършено за вкусна зимна салата с лук и червен пипер!
 Най-лесният кекс, който се прави за 5 минути! Най-лесният кекс, който се прави за 5 минути!
Почти всеки човек е изпадал в непредвидена обстановка, когато напълно изненадващо и без предизвестие му се тропнат посетители на вратата, а то...
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР