Всички обичаме традиционния вкус на любимата ни българска баница! Приготвяме

...
Всички обичаме традиционния вкус на любимата ни българска баница! Приготвяме
Коментари Харесай

Тази баница с гореща вода е най-вкусната баница, която сте приготвяли!

Всички обичаме обичайния усет на обичаната ни българска баница! Приготвяме я постоянно и по всевъзможни способи, като можем да бъдем изобретателни всякога с нещо малко по-различно. 

Тази рецепта за баница с кори и гореща вода, е един от тези способи, след които ще си оближете пръстите и веротно ще продължите да я приготвяте единствено по този начин.

Продукти:

500 г кори за баница

3 яйца

300 г сирене

10 с.л. гореща вода
 Баница с праз лук - една чудесна рецепта Баница с праз лук - една чудесна рецепта
Невероятно вкусна и ароматна баница, която ви предлагаме за фамилен празник. Представяме ви тази рецепта за тази прелестна баница с прочие..

15 с.л. олио

1 пакетче бакпулвер

Щипка сол

500 мл хладка вода

Приготвяне: 
 Тази здравословна баница, ще ви накара да си оближете пръстите Тази здравословна баница, ще ви накара да си оближете пръстите
Всички обичаме да похапваме баница, само че резултата от качените килограми в никакъв случай не ни харесва.  Баба ми даде най-хубавата рецепта за ви...

Подгответе пълнежа за баницата с горещата вода, яйцата, сиренето, олиото, бакпулвера и солта. Две кори една върху друга пълнете със сместа, навивайте на руло и по-късно във форма на охлюв. 

След като всичките са навити и подредени в тавата, ги оставете да престоят към половин час.

Налейте половин литър хладка вода, изчакайте да попие, а преди да изпечете я намажете и с останалия заряд и печете на 220 градуса, до момента в който добие златист цвят. 

Да ви е сладко! 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР