Всички обичаме лятото, но е време да се примирим, че

...
Всички обичаме лятото, но е време да се примирим, че
Коментари Харесай

Как да изберем връхната дреха спрямо фигурата ни

Всички обичаме лятото, само че е време да се примирим, че в календара към този момент се появиха хладните месеци, изпълнени с дни, чиито температури са по-ниски.

Това обаче не трябва да ни плаши. Не и в фешън отношение. Именно в този момент е моментът да опитвам с разнообразни материи, кройки и наслагване на облекла една върху друга.

АКО ИМАТЕ ТОВА В ГАРДЕРОБА СИ, ГОТОВИ съдебна техническа експертиза ЗА ЕСЕНТА - СНИМКИ

На пазара има луксозни оферти, изключително за връхни облекла, само че да си признаем - малко е стряскащо по какъв начин да подберем вярната дреха, която хем да ни топли, хем да ни отива и акцентира по допустимо най-хубавия метод фигурите ни.

Как да я изберем по отношение на формата на тялото ни, ни споделя Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео.

За фигура вид "пясъчен часовник "

Ако имате красиво, женствено тяло, с добре подчертани плещи, хубаво изразена талия и мекушав ханш, значи сте с фигура вид "пясъчен часовник ".

Най-удачният метод да наблегнете съвършените си дадености е като изберете връхна дреха, скроена по този начин, че да подчертае талията ви. Тя би трябвало да си пасва съвършено в раменете, да е стеснена в региона на талията и да се разкроява естествено в ханша. Нещото, за което в действителност би трябвало да внимавате, е просто да откриете своя прецизен размер. Дрехата не трябва да ви е прекомерно тясна в раменете, само че не и прекомерно необятна, като че ли виси неестествено като на окачалка. Спрете се на модел, който има и колан, тъй че най-красиво да акцентирате върху талията си с този луксозен детайл.

Какви обувки са били съвременни в годината ти на раждане

За фигура вид "триъгълник "

Ако имате тесни плещи и гръден панер, относително естествена, само че не прекомерно изразена талия и в ханша си малко по-широка, то вие сте с фигура "триъгълник ".

Спрете се на елегантно сако вид емлематичния модел на "Шанел ", което да подчертае раменете ви. Трик е да заложите на връхна дреха с подплънки за плещи, която ще прекрои илюзорно тялото ви. За да придадете спомагателна женственост на силуета си, пробвайте с модел вид "пеплум ", който ще ви подари с талия.

За фигура вид "овал "

Ако не сте с изрично изразени плещи и ханш, а в региона на талията сте малко по-широка, значи сте с фигура вид "овал ".

Спрете се на яке, което по натурален метод ще обгръща раменете и бюста ви, само че няма да приковава вниманието върху талията, която при вас не е по този начин добре изразена. Бомбърът е един подобаващ, а и съвременен вид. Спрете се на по-семпли и типичен кройки и цветове, които няма да подчертават върху горната част на тялото ви, а в случай че да вземем за пример се гордеете с красиви слаби и дълги крайници, акцентирайте върху тях със тънък дънки и висок ботуш или ток.

Дънки за над 450 лева?! Ето по какъв начин да си ги извършите сами

Фигура вид "обърнат триъгълник "

Ако имате мощно изразени плещи, не доста добре подчертана естествено талия и стеснен ханш със слаби крайници, вие сте с фигура вид "обърнат триъгълник ".

Перфектни за вас са палтата доникъде на бедрото в А линия, които са точни в региона на раменете и бюста, а надолу се разкрояват елегантно. Друг вид е да изберете парка, която пада свободно по тялото.


Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР