Всички ние сме на перваза - медици и пациенти. Перваза

...
Всички ние сме на перваза - медици и пациенти. Перваза
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: БЛС се разграничи от протестите на сестрите по гнусен начин

Всички ние сме на перваза - медици и пациенти. Перваза на пропастта, наречена българско опазване на здравето. Медицинските сестри не са нестабилни, а обезверени, а БЛС се разграничи от техния митинг по своя противен и безпардонен метод.
Това написа във Фейсбук доктор Цветеслава Гълъбова - шеф на Държаваната психиатрична болница " Св. Иван Рилски ".

Ето и цялата и обява:

Много се изписа и сподели за митинга на медицинските сестри. Чу се, че били " психически нестабилни ", че това било политическа провокация и така нататък За мой позор БЛС се разграничи изрично от митинга. И го направи по своя си горд и безпардонен метод, високомерно и съвсем гнусливо.

На фона на десетки шефове на държавни, а за какво не и частни лечебни заведения - въпреки всичко всички употребяват обществен запас, с парцели и депозити за милиони, да се разграничиш от своите ръце, каквито са медицинските сестри в нашата работа, е най-малкото некрасиво, а в действителност си е неуместно и дори нагличко. Тези сътрудници май са не запомнили базисен принцип в медицината - няма обикновено работещ организъм без обикновено функциониращи ВСИЧКИ елементи. Медицинските експерти по здравни грижи, преди са били МИЛОСЪРДНИ сестри, но търговия и състрадание някак не се връзват, та станаха експерти по здравни грижи, са скъпа и незаменима част от ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛНИЯ ЧОВЕК!

Заради всичко, което те са, поради това, че тези пет дами споделиха " Стига унижения! ", поради това, че са от дребното, останали в България и работещи не посредством, а все пак, включително и сходно отношение от страна на управлението на БЛС, аз ГИ ПОДКРЕПЯМ!

И да кажа на непочитаемите ръководещи - те не са луди, нито психологическси нестабилни, те са обезверени и качването на перваза беше акт на обезсърчение. До такива актове се доближава, когато човек не вижда различен излаз, когато му споделят, че черното е бяло и го принуждават да повярва на лъжливи обещания, а не на очите и джоба си.

Всички ние - и работещи в сферата, и пациенти, сме на перваза, само че не на прозореца, а на пропастта, наречена крах на българското опазване на здравето!

Честит Тодоровден!

Фейсбук, доктор Цветеслава Гълъбова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР