Всички ние сме избрани с гласовете на българските граждани. Всички

...
Всички ние сме избрани с гласовете на българските граждани. Всички
Коментари Харесай

Кирил Петков: Всички дадохме дума да решим проблемите на хората

Всички ние сме определени с гласовете на българските жители. Всички ние дадохме дума да решим проблемите на хората и да стартираме да градим още веднъж тази България, за която си мечтаем. В този парламент Политическа партия ще възвърне работата си оттова, откъдето беше спряна. Този път като градивна, предвидима съпротива. Ще се водим от два правилото. Да оправдаем доверието на нашите гласоподаватели като осъществим своите предизборни заричане. Да работим за решаването на същинските проблеми на нашите гласоподаватели и на всички България.

Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Кирил Петков на първото съвещание на 48-ото Народно заседание.

„ Нашите предизборни обещания са в четири области и без значение дали ние или някой различен предложи тези политики – ние ще ги подкрепим. Ще работим за това България да е почитан и равнопоставен член на Европейски Съюз и НАТО. Политиката на сферите на въздействие би трябвало да остане в предишното. Границите на всяка суверенна страна са неприкосновени. дружно с останалия либерален свят призоваваме Русия да приключи противозаконната окупация на Украйна, с цел да се възвърне мира в Европа ”, уточни той.
„ За всички в залата, които се назовават евроатлантици желая да напомня, че няма по какъв начин да си евроатлантик, в случай че не уважаваш върховенството на закона, не държиш на работеща и реформирана правосъдна система и не отстояваш премахването на корупцията от всички етажи на властта ”, добави Петков и акцентира, че " опасността от войната не би трябвало да притъпява потребността от правда ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР