Всички ние сме избрани с гласовете на българските граждани, всички

...
Всички ние сме избрани с гласовете на българските граждани, всички
Коментари Харесай

Петков: Всички дадохме дума да решим проблемите на хората

Всички ние сме определени с гласовете на българските жители, всички дадохме дума да решим проблемите и да стартираме да градим още веднъж тази България, за която мечтаем. В този парламент „ Продължаваме промяната “ ще възвърне работата си оттова, откъдето беше спряна. Този път като градивна, предвидима съпротива ще се водим по два правилото – да оправдаем доверието на нашите гласоподаватели и да работим по решаването на същинските проблеми на българите.

Това сподели от парламентарната естрада Кирил Петков от ПГ на Политическа партия.

Кирил Петков съобщи, че Политическа партия ще работи за това нито един налог да не бъде нараснал, бюджетният недостиг да е стеснен до 3%, ще следи да няма корупция и течове в енергетиката, ще желае таван за цената на газа.

В сферата на обществената политика по думите му Политическа партия ще работи за нарастване на пенсиите с 20%, минимална работна заплата да доближи 50% от междинната работна заплата, както и за нова формулировка за енергийна беднотия, две цени за ток, вода и парно. Учителските заплати да станат 125% от междинната, 2000 лв. заплата за лекари и 1500 лв. – за медицински сестри.

По отношение на битката с корупцията Петков разгласи, че още през днешния ден ще бъде импортиран законопроектът за антикорупционна комисия и ще упорстват за законопроект за следствие на основния прокурор от самостоятелен арбитър.

Стъпките за влизане на България в еврозоната също са приоритет на Политическа партия, също по този начин ще се работи за това България да е почитан и равнопоставен член на Европейски Съюз и на НАТО.

„ Призоваваме Русия да приключи противозаконната окупация над Украйна “, съобщи Петков и акцентира, че няма по какъв начин да си евроатлантик, в случай че не уважаваш върховенството на закона и не отстояваш премахването на корупцията по всички етажи на властта.

Той се обърна и към патриотите с думите: „ Колко монументи на български царе видяхте? “

Време е да спрем с псевдонационализма, който се шири в България, безапелационен е Петков.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР