Всички ние се справяме по различни начини с житейските трудности,

...
Всички ние се справяме по различни начини с житейските трудности,
Коментари Харесай

3 зодии са най-склонни към самоубийство

Всички ние се оправяме по разнообразни способи с житейските компликации, които се изпречват на пътя ни. Но еднакъв проблем при всеки може да има радикално разнообразни последствия.

Някои активизират всичките си сили и го вземат решение самоуверено. Други изпадат в цялостно обезсърчение и беззащитност и стартират да мислят по какъв начин да посегнат на живота си.

Астролозите съумяха да дефинират кои зодиакални знаци са най-склонни към самоубийство. По думите им, това най-често се дължи на разположението на звездите, написа jenata.blitz.bg.

Ето ги и тях:

Близнаци

Представителите на тази зодия са най-склонни да посегнат на живота си. Те са подвластни на стихията Въздух, което допуска и непостоянството им.

Обикновено Близнаците са доста общителни хора. Имат доста другари, които елементарно могат да превключат вниманието им на друга тематика.

Но в случай че им се натрупа прекалено много, те са подготвени да прекрачат границата. Особено когато са притиснати в ъгъла, не виждат излаз от ситуацията и към тях няма другар, който е кадърен да предотврати нещастието.

Рак

Раците са доста нервни хора и могат да изпаднат в нервност или стрес безусловно от нищото. Могат да се почувстват наранени от неуместна смешка или безогледно изявление.

Те претърпяват извънредно тежко неуспехите - освен своите, само че и на околните си, тъй като са доста привързани към фамилията. Често възприемат измяната или изневярата като края на света. Подобни положения нормално ги подтикват към самоубийство.

Риби

За представителите на тази зодия можем да приказваме дълго време. Най-големият им проблем е двойствеността.

Има два вида Риби: скучни и дръпнати и по-спокойни и оптимистични. И двата типа са чувствителни към външни въздействия. Те страдат доста поради проблемите си, тревожат се и изпадат в меланхолия.

Основното, което характеризира Рибите, е животът в измисления им свят. Между себе си и компликациите те постоянно издигат глуха стена.

Страданията им могат да бъдат както действителни, по този начин и измислени. Но постоянно водят до несъответстващо държание. Рибите просто се затварят в своя личен свят и не позволяват никого до себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР