Всички ние разчитаме на образованието, възлагаме всичките си надежди на

...
Всички ние разчитаме на образованието, възлагаме всичките си надежди на
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Възлагаме всичките си надежди на образованието

Всички ние разчитаме на образованието, разпореждаме всичките си очаквания на него. Образованието е диалогът за нашите деца, поради него имаме вяра в тези светли съдбини. Това съобщи в Сутрешния блок на БНТ1 във връзка Празника на българската просвета и книжовност 24 май министърът на образованието и просветата Красимир Вълчев.

 

``
реклама

Красимир Вълчев, министър на образованието: Ако желаеме да станем образовани и да сме положителни в нещо, би трябвало да отделим хиляди часове. Конкретно, за частните уроци, имаме една фиксираност върху изпитите след 7-ми клас. Едно дете обаче може да получи положителни благоприятни условия и без да влезе в набеденото за най-хубаво учебно заведение.
От учителя чакаме възприятие за професионализъм, креативна настройка, с цел да постави старания и да въодушеви всяко едно дете да учи. Всеки един от нас носи загатна за учителите, които са ни въодушевили, разяснява министър Вълчев.

Красимир Вълчев, министър на образованието: Бих призовал учениците да четат. Спомням си, може би бях втори или трети клас, ми бяха подарили " Ян Бибиян ", двете му елементи. Сега нищо не си припомням от него, само че той ме предизвика да чета повече и повече.
Като министър желая да бъда запомнен с това, че съм съдействал за подобряването на системата, че съм направил по този начин, че българското общество да разчита на системата на образованието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР