Всички ние помним това време в нашия живот, когато беше

...
Всички ние помним това време в нашия живот, когато беше
Коментари Харесай

Ръководство за носене на блестящ грим

Всички ние помним това време в нашия живот, когато беше задоволително да се покрием с искра от главата до петите. Блясък за коса, блестящи сенки, блестящи червила, нямаше такова нещо като " прекомерно ослепително нещо ". Напоследък, блестящият грим е на мода още веднъж, само че за благополучие методът, по който се носят, е малко по-различен.

Днес ще ви научим по какъв начин да носите ослепителен грим по този начин, че да изглеждате ужасно.

1. Подгответе мястото

Преди да отворите пакет от гальовен искра, отделете малко време, с цел да помислите за местоположението си. Ако масата ви има бухнал килим под нея, може да желаете да се преместите в банята, където има плочки - по този метод ще бъде по-лесно да почистите разсипания брокат. Друго належащо нещо: палитра от неръждаема стомана. Тя ще ви обезпечава чиста плоча, на която да работите. Трябва да имате и дребна шпатула, с която да отделяте брокат от кутийката.

2. Подгответе кожата си

Дайте на кожата си малко обич. Уверете се, че кожата ви е чиста и овлажнена за безупречно нанасяне. Преди това предлагаме детоксикация и ободряване на кожата с тоник.

Първо използвайте сенки за очи, които са същият като вашия искра. Така ще съчетае гладко текстурата на блясъка и сенките и ще даде на цялостния външен тип по-полиран свършек. След това нанесете лепкава основа, която ще помогне на броката да се задържи по клепачите.

3. Нанесете по верния метод

Има някои гелове и кремове, смесени с брокат, които вършат нанасянето по-лесно, само че няма да наподобява толкоз добре. По отношение на блясъка, има няколко страхотни метода, по които да го нанесете- с четка или гъба за сенки, която е авансово навлажнена, течен брокат, разбъркване на броката с малко гел и други.

4. Разнасяне

Без значение какъв брой тъкмо се пробвате да бъдете деликатни, има огромен късмет блясъкът да свърши някъде, когато не го желаете. Има елементарен метод да премахнете броката: пластир. Ако купувате искра, не би трябвало да излизате от магазина без пластир. Можете да го купите в множеството аптеки. Леко потупване с лейкопласта ще отстрани непотребния искра, без да смущава останалата част от грима.

5. Премахнете го

След като прекарате нощта, като ударите хората в земята с невероятния си грим, може да се изкушите да се забиете в леглото, незабавно щом се приберете вкъщи. Откажете се от това предпочитание непременно. Не единствено ще получите искра на всичките си чаршафи, само че и може да раздразни кожата ви. Също по този начин не почиствайте грима си по нормалния метод. Не мийте лицето си обикновено! Просто измиване на лицето ви ще популяризира този искра на цялото ви лице и даже ще се залепи във вашата коса. Препоръчително е потреблението на лейкопласта, с цел да свалите по-голямата част от броката и по-късно леко натискане с памучни тампони, напоени с почистващ артикул за грим върху останалите частици за 10 секунди, преди да го почистите.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР