Всички ние искаме да живеем в чист и подреден дом.

...
Всички ние искаме да живеем в чист и подреден дом.
Коментари Харесай

С тази вълшебна смес банята ми блесна точно за 15 минути

Всички ние желаеме да живеем в чист и спретнат дом. За това обаче се изискват старания, от време на време – много съществени.
Това изключително доста важи за банята, която постоянно ще бъде измежду местата, представляващи най-сериозни провокации за актуалната стопанка.
Да си го кажем напряко – банята надалеч не е място, което е прелестно за почистване. Няма по какъв начин, обаче – желаеме или не, би трябвало да се грижим и за това пространство от нашия дом. Защото то е в действителност значимо.

За да поддържат банята си чиста, дамите се доверяват на какви ли не почистващи препарати. Които, почтено казано, не постоянно са потребни за нас и околните ни. Просто тъй като доста постоянно са цялостни с нездравословни химикали и субстанции, с които можем да си навредим.

Именно тук идват методите и рецептите за естествено разчистване на банята. Тук приказваме за артикули, които можете да си извършите сами и които не съдържат нездравословните химикали, с които са изпълнени огромна част от препаратите в супермаркета. Даже всички. Именно заради това ще ви предоставим рецепта, посредством която можете сами да си приготвите препарат за почистване на банята. При това – изцяло естествен, без нездравословни химикали, каквито постоянно се срещат в купените артикули.

Най-хубавото е, че този препарат може да бъде подготвен относително елементарно, без да се нуждаете от кой знае какви комплицирани съставки. Даже в противен случай – най-важните съставки към този момент ги има в дома ви, в това сме сигурни. Става дума за бял оцет и течен сапун. Както сами можете да се уверите, не приказваме за нищо комплицирано или скъпо. А това е най-важното в тази ситуация, тъй като всички ние желаеме да пестим от мъчно извоюваните си пари.

Как се подготвя въпросния препарат? Не е по никакъв начин комплицирано. Ето кои съставки са ви нужни, с цел да забъркате чудодейната почистваща примес:

– 1 чаша бял оцет
– 1 чаша течен сапун
– 1 забрадка за разчистване
– 1 празна бутилка за напръскване

Какво следва от тук нататък?

Първата ви стъпка е да затоплите оцета за към три минути, след което го изливате в празната спрей бутилка. Тук към този момент добавяте течния сапун и разбърквате добре. Получената примес нанасяте върху засегнатата зона, изчаквате една минута и избърсвате с забрадка за разчистване. Успех!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР