Всички ние имаме тъмна страна на личността, която плаши другите

...
Всички ние имаме тъмна страна на личността, която плаши другите
Коментари Харесай

С какво плашите хората, според вашия знак на зодиака

 screen-shot-2017-03-06-at-3-16-38-pm

Всички ние имаме тъмна страна на личността, която плаши другите хора. Разберете каква е тя според  вашия зодиакален знак.

Овен (21 март – 19 април)

Вашата храброст и оптимизъм плашат хората. Вие сте предприемчиви, енергични, уверени и съобразителни, което   провокира боязън у другите.

Телец (20 април – 21 май)

Вие сте сърдечни, надеждни и предани. А с изключение на това  сте и   настойчиви и решителни – това плаши другите. В допълнение, връзките с най-чувствения знак на зодиака са непоносими за някои.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Хората могат да бъдат изплашени от вашата сила и възторг. Вие сте интелигентни и красноречиви. Вашата млада и витална персона може да накара някои хора да ви считат за опасност

Рак (22 юни – 22 юли)

Вие евентуално сте най-грижовният и прочувствен знак на зодиака, който може да изплаши някои хора с сензитивна вътрешен глас и отбранителна позиции.

Лъв  (23 юли – 22 август)

Много хора считат, че е мъчно да се приспособяват към извънредно приятелския и харизматичен темперамент на Лъвовете, тъй като желаят да бъдат като тях. Вие сте великодушни и великодушни и  се гордеете с това.

Дева (23 август – 22 септември)

Вие сте деликатни, надеждни  и толкоз практични, че чак  плашите хората. Вие сте интелигентни, аналитични и скромни, по тази причина се наслаждавайте  на комбинацията от такива невероятни черти и не позволявайте на другите хора се пробват да ви трансформират.

Везни (23 септември – 22 октомври)

На вашата сантименталност и сексапил е мъчно да се устои. Дотолкова сте дипломатични, общителни  и спокойни, че това може да изплаши някои хора и да ги накара да ви гледат с съмнение. Насладете се на обстоятелството, че сте мечтател.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Вие сте буйни, привлекателни и секси –  тази композиция може да изплаши всеки. Вашите мощни страсти, вътрешен глас и увереност са   привлекателни за някои, но  отблъскват другите.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Вие сте толкоз оптимистични, самостоятелни, другарски настроени и праволинейни, че доста хора си мислят, че не сте същински. Проблемът е в това, че вашият свободомислещ, радостен и метафизичен взор върху живота плаши другите.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Вие евентуално сте най-находчивият, удобен и упорит знак на зодиака, и вашия триумф може да плаши мнозина. Работите интензивно, амбициозни и дисциплинирани сте, тъй че не можете да позволите на  другите да ви потискат.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Вие сте чиста проба хуманитарист. Вие сте отзивчиви, истински и умни – тройна опасност, и това плаши другите. Останете почтени и правилни, без значение какво споделят или усещат другите.

Риби (19 февруари – 20 март)

Вие сте доста състрадателни, положителни и интуитивни. Хората се опасяват от вашата безкористна и неземна добрина. Вие сте креативен човек и би трябвало да бъдете себе си.

soulpost

Как да разпознаем дали действаме от сърце или от боязън

 

Ще поговорим за това по какъв начин да разпознаем дали действаме от сърце или от боязън и его. Искам да ви дам някои ключове за това по какъв начин да разпознавате силите на сърцето,…

Цялата публикация

Магическа самоотбрана: Кога имате право да я употребявате

 

Важно е да се изучи деликатно областта  на  магическата самоотбрана, тъй като в този момент имаме забележителна магическа мощ и власт. Неподходящото потребление на тази мощ и власт може да провокира реакция от…

Цялата публикация

Земята в този момент е в най-мистериозното съзвездие Скорпион: какво би трябвало да се знае за този знак

 

Това е най-мощният знак на зодиака. Скорпионите се ръководят от планетата Плутон (планетата на властта). Хората от  този знак са решителни, лоялни и в това време загадъчни. Под Знака на…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР