Всички ние имаме еротични сънища от време на време и

...
Всички ние имаме еротични сънища от време на време и
Коментари Харесай

Какво означава, ако сънувате секс с шефа си?

Всички ние имаме еротични сънища понякога и това е напълно обикновено. Секс сънищата постоянно включват както хора, с които имаме съкровен или различен тип контакт, само че и с безусловно непознати хора. След сходен сън се будим с желанието да разберем какво тъкмо значи и има ли някакво друго обръщение, с изключение на чисто полово. Вижте какви са догатките за смисъла на еротичните ни сънища съгласно видни анализатори на сънища и психолози.

Понякога в съня си се усещаме полово привлечени към дадена персона, само че в действителност съгласно Лори Куин Лоуенберг, която е анализатор на сънища и създател на тематични книги, сходен сън приказва за психическа потребност от този човек. Според нея да имаш еротични сънища за някого не значи единствено, че си полово притеглен, само че и също, че имаш потребност да си по-близък прочувствено с този човек. Ако сте имали по-задълбочен диалог със субекта от сънищата ви и това е довело до появяването на по-интимен сън, не е наложително да сте влюбени, а просто имате интерес.

Подобни еротични сънища могат да оставят постоянно чувството за недоизживяна страст, неосъществена до дъно връзка. Това обаче може да е скъп знак за вас, че изпускате нещо в живота си, което е време да наваксате и да му обърнете по-специално внимание. Според доктор Нанси Ъруин, психолог и преподавател, представена от SheKnows, сънищата са отражение на нашето вътрешно положение, на нашите лични или професионални ползи. И не трябва да се неглижират с лека ръка, а да им обърнем внимание и посредством тези сънища да се свържем с вътрешното си аз. Ето някои от най-типичните секс сънища:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР