Всички нелегални мигранти, които се опитват да влязат в Унгария

...
Всички нелегални мигранти, които се опитват да влязат в Унгария
Коментари Харесай

Орбан: Нелегалните мигранти са биологична заплаха

" Всички незаконни мигранти, които се пробват да влязат в Унгария на фона на новата пандемия от ковид, съставляват сериозна опасност за публичното здраве и внасят със себе си известна биологична опасност ". Това сподели министър председателят Виктор Орбан в ефира на унгарската радиостанция Kossuth Radio, представен от БГНЕС.
В подтекста на разпространяването на новата коронавирусна зараза, съгласно Орбан, избрана група мигранти може да се преглежда като " биологично оръжие ". Ето за какво, както акцентира министър председателят, идването им на територията на Унгария би трябвало да бъде спряно " непременно ". Орбан обаче уточни, че не всички мигранти могат да бъдат рискови. Въпреки това, до момента в който не бъдат тествани за новия ковид, незаконните са евентуален източник на зараза. 
Унгария зае твърда позиция за непоколебим надзор върху бежанските потоци от началото на миграционната рецесия през 2015 година Тя стана първата страна в Европейския съюз, която спря да разрешава на посетителите от Близкия изток и Африка да влизат на нейната територия и построи две бариери на нейните граници. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР