Всички населени места в община Сливен имат вода и електричество.

...
Всички населени места в община Сливен имат вода и електричество.
Коментари Харесай

Възстановиха електричеството и водоснабдяването в Сливен

Всички обитаеми места в община Сливен имат вода и електричество. Екип на Общинското дружество "Земеделие, гори и водни запаси " продължава работа по унищожаване на падналите дървета за обезпечаване достъпа до с. Раково, който към момента е блокиран от дърветата. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

Посетени на място от специалисти са над 25 обекта. Нанесени са не малко вреди на семейства в Селиминово и Гавраилово, заради отчасти увреждане на покривите.

Повече от 30 % са вредите върху покрива от постройката на кметството в с. Глушник. Отлепена е хидроизолацията на трите корпуса от покрива на детска градина в с. Селиминово.

Опасните дървета са отстранени и е ликвидирана заплахата за преминаващите хора и транспортни средства.
За стърчащи и рискови детайли от покривите на блокове в кварталите "Младост ", "Дружба ", "Заимов " и Централна градска част се сплотиха взаимно силите и средствата на притежатели, ползватели на парцели, пожарната, общинското дружество по озеленяване, Общинска защита и чиновници на общинска администрация.

Своевременната и правилна съгласуваност на дейностите не позволи произшествия, при които да пострадат хора, без значение, че от падналите дървета бяха наранени над 6 автомобила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР