Всички надежди на хората са свързани със справедливостта, равенството пред

...
Всички надежди на хората са свързани със справедливостта, равенството пред
Коментари Харесай

Политолози: Политическата подкрепа спада тогава, когато се опре до джоба на българите

Всички очаквания на хората са свързани със справедливостта, равенството пред закона. За да се реализира би трябвало да се вижда. България е дребна и всичко се вижда. Толкова сме дребни, че не можеш да разчиташ, че има някаква връзка. Много е значимо по какъв начин ще подходи прокуратурата. Хубаво е, че тя е дейна и хората го виждат. Това съобщи политологът доцент Татяна Буруджиева в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Политолог: Снимките с премиера не носеха политическо обръщение, видя се, че всеки може да стигне до него

„ Ние се намираме в един непрестанен скандал. Ако погледнем малко обратно във времето ще забележим, че генерално преструктуриране на публичните настройки няма. Няма да има генерално разбъркване. По-принцип поддръжката спада тогава, когато се опре до джоба на българите. Очаква се тежка икономическа есен и зима след пандемията. В тази връзка е значимо да се види дали ръководещите ще съумеят да се оправят с това предизвикателство “, съобщи политологът Димитър Ганев.

По думите му сполучливата формула е да се обърне внимание на проблемите на хората.

„ Контурите за парламентарните избори могат да се разделят в две групи - А и Б. В А група са ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и партията на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в в Б групата са останалите партии. Интригата в Б групата е кой ще влезе в Народното събрание. Голямата конспирация в А група е кой ще бъде алтернативата. Тук знаем, че ГЕРБ има преимущество, тъй като може да избере с кой ще си приказва. Има доста политически бизнесмени за протестния избор. Ще има ли обаче кой да го консолидира или той ще се пръсне?, изрази мнение Ганев.

Политолог: Предизборната борба стартира

Буруджиева добави, че когато имаме опция, имаме смяна. „ Аз това в този момент не го виждам “, сподели тя.

„ Не е задоволително хората да виждат, че има задържани и разпитвани предприемачи, хората желаят да видят санкции “, съобщи политологът доцент Татяна Буруджиева по отношение на акциите на прокуратурата.

„ Това предвещава в средносрочен проект да забележим един конфликт сред прокуратурата и съда от вида: „ Ние ги хващаме, те и пускат “, съобщи политологът Димитър Ганев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР