Всички модели iPhone, които Apple ще представи през следващата година,

...
Всички модели iPhone, които Apple ще представи през следващата година,
Коментари Харесай

Всички следващи iPhone ще са с FaceID

Всички модели iPhone, които Apple ще показа през идната година, ще бъдат снабдени с технологията FaceID, твърди анализаторът Мин Чи Ко от KGI Securities, който има дълга история с компанията.

Тази година два от моделите - iPhone 8 и iPhone 8 Plus, се отключват по обичайна към този момент технология с отключване с пръстов отпечатък. И макар първичните съмнения на анализаторите дали през идната година Apple няма да се върне към нея, като я вгради под екрана, наподобява, че тазгодишните модели са последните.

Ходът ще разреши на Apple да промени най-сетне дизайна на моделите си и да показа телефони с извънредно тънки рамки по сходство на iPhone X.

Според Мин Чи Ко FaceID - или отключването на екрана и заплащането посредством сканирането на лицето на притежателя, ще е една от главните функционалности, които ще движи продажбите на модела.

Apple е първата компания, която съумя да вгради технологията и да я направи задоволително сигурна. Samsung също показаха сходна, само че от тестванията стана ясно, че е прекомерно елементарно да бъде заблудена посредством фотография.

Очаква се iPad Pro също да получат FaceID.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР