Всички много добре знам, че върху характера на даден човек

...
Всички много добре знам, че върху характера на даден човек
Коментари Харесай

Нумерологията посочва какъв си според датата на раждане

Всички доста добре знам, че върху характера на даден човек въздейства по голям метод зодията, както и неговата дата на раждане. Ако се чудите за какво вашите другари са по-резервирани или пък са по-емоционални, то можете да откриете отговора в датата на раждане, написа trafficnews.bg.

1. Едно е началото. Хората родени на тази дата са жизнерадостни и любопитни. Те постоянно желаят да открият света и да го покорят. Те постоянно желаят да бъдат първи и даже са склонни да преобладават. Ако имате предпочитание да им извършите подарък, то може да бъде еротично долни дрехи.

2. Родените на тази дата са работливи и доста търпеливи. Искрено се радват, когато оберат овациите за добре свършената си работа. Те са срамежливи и не харесват суетата. В любовта и другарството са лоялни. С тях бъдете откровени и усмихнати. Подходящ подарък са ароматни масла.

3. Родените на трето число са алтруисти. Те са мощно вярващи в ориста, само че също по този начин са добре възпитани и имат изтънчени обноски. Харесват литературата и класическата музика. В любовна са всеотдайни, само че и елементарно раними. С тях би трябвало да бъдете постоянно деликатни. Подходящ подарък са копринени ръкавици и долни дрехи.

4. Родените на тази дата са лоялни и предани. Те са реалисти и съумяват да извлекат изгода от всяка обстановка. Способни са да надскочат себе си, а в любовта и другарството са всеотдайни. За да им се харесате бъдете правилни другари. Подходящи дарове са гравиран бич и маска.

5. Те имат вродена жадност за триумф. Правят всичко и даже да не се получава не престават. В любовта и другарството са егоисти. За да сте с тях, би трябвало да бъдете постоянно оптимисти. Подходящ подарък са ароматни свещи.

6. Шест е сборът от две тройки, тъй че качествата тук са още по-силни. Те са доста милосърдни и непрекъснато желаят да оказват помощ. Ако видят същата безрезервност, това ги печели. За тях можете да изберете копринени пижами и секси нощници.

7. Те са склонни към потиснатост и студенина. Те желаят да бъдат супергерои, като тези от комиксите и да създадат света по-добро място. В любовта и другарството са всеотдайни, само че мъчно завързват трайни контакти. Нуждаят се от радостен сътрудник, който да ги кара да се усмихват. Подходящ подарък е секси костюм от животинска кожа.

8. Тези хора са материалисти и са извънредно практични. Те ще усилят всичко, което имат двойно, в случай че не и тройно. Малко си падат използвачи. Ако желаете да впечатлите такива хора, покажете им, че сте спестовни.

9. Тези, които са родени под това число, са градивни персони. Това е сборът от три тройки и се счита, че им е на шанс. Те са склонни да се раздадат за човечеството и даже да се посветят на доста научни открития. Никога не стопират да вървят напред. Много сполучливи хора са родени на тази дата.

10. Това е цифрата на пълнотата. Родените под него се характеризират като сполучливи и спокойни персони. Не обичат да демонстрират възприятията си и мъчно подхващат първата крачка. В любовта и другарството са потайни и инертни. Ако желаете да ги спечелите, бъдете лоялни и дискретни.

11. Това число символизира новостите. Родените под него са цялостни с изненади. Притежават и много остро възприятие за комизъм, което да ви жегне. Също по този начин, като любовници са неотразими. Трябва да сте полов звяр, само че също по този начин да бъдете и лоялни, с цел да ги спечелите.

12. Това е алегорично число. Присъства и в Библията с апостолите. Родените под него са строги и взискателни. Те се придържат към реда, само че като сътрудници са сложни – мърморят и изискват доста. Ако желаете да ги впечатлите, то покажете, че обичате реда.

13. Фаталното число. Точно такива са и хората родени на него – неповторимо красиви и изявени водачи. Трябва да знаете, че не всички, които ги хвалят, ще ги последват. Като любовници и другари те обичат да закрилят. Бъдете постоянно на тяхно разположение и няма да съжалявате.

14. Това е цифрата на разсъдъка и спокойствието. Обикновено хората родени на тази дата са скучни и доста мислят преди да преминат към деяние. Добрите търговци са родени на тази дата. Пресметливи са и доста хитри. В другарството и любовта са дистанцирани, само че лоялни. Бъдете правилен другар, в случай че желаете вниманието им. Подходящ подарък е ароматни свещи за спалнята.

15. Това са свръхжизнени хора с неизчерпаема сила. Винаги са положителни, само че в никакъв случай не губят възприятието си за ориентировка. Те постоянно са усмихнати и точно това печели хората на тяхна страна.

16. На тази дата са късметлии. Каквито и неща да им сервира животът, те постоянно ще бъдат усмихнати. Това е цифрата на водачите. Във взаимоотношенията си са всеотдайни, само че постоянно желаят всичко на момента. Бъдете положителни и скоро ще се влюбят във вас. Подходящ подарък са белезници с розов плюш.

17. Това са странни птици. С тях постоянно се злоупотребява. В любовта и другарството са постоянно всеотдайни. Ако ги нараните, те са доста отмъстителни. За да ви обикнат би трябвало да бъдете търпеливи.

18. Това са суетни хора. Те от дребни се увличат по модата и се преобличат най-малко по 10 пъти дневно. Трудолюбиви са и стават в ранни зори. Добродушни и леко лицемерни в връзките си с другите хора.

19. Това число носи белезите на началото и края, по тази причина и постоянно сменят настроението си. Често са неразбрани от другите, само че това не им пречи да бъдат на първа линия при разрешаването на проблемите. В любовта и другарството са всеотдайни. Уважавайте това и несъмнено ще ги спечелите.

20. Числото значи цялост, само че и разсъдък. Родените на тази дата са одухотворени персони. Имат и вродено възприятие за правдивост. Идеалната специалност за тях е адвокатската. В любовта и другарството са предани.

21. Това е ново начало. Родените на тази дата са изобретателни. Могат да измислят хиляди истории. Във взаимоотношенията си са лицемерни и рискови. Идеални са за хора, които желаят да стартират от нулата.

22. Родените на тази дата са себични. Обикновено това са спортисти, които желаят да реализират най-високите върхове. В любовта и другарството са недоверчиви.

23. Родени са с изчерпателен разум. Могат за секунди да премислят дадена обстановка и да открият вярното решение. Едва ли ще ви извърнат внимание, в случай че не сте на тяхното равнище. За да им се харесате би трябвало да бъдете рационални и дискретни.

24. Тези хора са естети и обичат хубостта. Много от тях са материалисти. Повечето от тях са дизайнери. Ако работите тази специалност, напряко ще ви предложат брак.

25. Те са целеустремени. За тях няма приблизително състояние. Те постоянно желаят оптималното. Във връзката си ще ви изстискат като лимон. Ако ги харесвате, поставете си високи цели и ги следвайте търпеливо.

26. Те са витални и енергични. Склонни са да изпият силата и на останалите към тях. Понякога обаче ги обгръщат дълги интервали на ленивост и тогава не им се прави нищо. Те са егоисти и желаят цялото внимание за тях. Затова просто бъдете до тях.

27. Те са отворени и спокойни. Обикновено са душата на компанията и обичат да пътуват. Накратко казано е елементарно да се влюбите в тези хора. Ако желаете да им се харесате, бъдете като тях. В любовта и другарството си са лоялни.

28. Не са изключително привлекателни и като цяло заобикалят да поемат отговорност. Когато обаче се влюбят, те несъмнено се трансформират. Капризни са и мъчно се влюбват, само че несъмнено ще ги спечелите с непримиримост.

29. Истински кариеристи и могат да бъдат доста рискови, в случай че застрашите персоналните им ползи. Трудни са за общуване, защото обичат да държат всичко под надзор. Също по този начин са буйни, тъй че ги изненадайте със секс в офиса.

30. Родените на тази дата са мощни и волеви. Трудни характери са и желаят да държат всичко под надзор. Ако им предложите висок пост или сърцето си, то несъмнено ще ги заинтригувате.

31. Тези хора са особени и постоянно изпъкват. Пълни са с несъгласия. Могат да са духовни, само че и груби материалисти. Имат вродено възприятие за жанр, прелест и хармония. Бъдете непрекъснати и целеустремени, с цел да спечелите сърцето им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР