Всички мислехме, че Barbiecore ще се задържи по-дълго, но не,

...
Всички мислехме, че Barbiecore ще се задържи по-дълго, но не,
Коментари Харесай

Тенденцията, която бързо измества Barbiecore - виждаме я навсякъде


Всички мислехме, че Barbiecore ще се задържи по-дълго, само че не, наклонността бързо се измества от цялостната ѝ диаметралност. Наричат я grandmacore, само че повярвайте, в нея няма нищо бабешко, по-скоро това непреходно лъчение на френския изискан. Представете си цветни шалове, красиво вързани на главата, и ретро очила - визия, като че ли излязла от френските фешън списания от 80-те години. Представяме си Лазурния бряг, Бриджит Бардо и тънките крайници на Джейн Бъркин. Определено тази наклонност ни харесва, даже да се назовава grandmacore.

С наближаването на зимата всичко е въпрос на топлота, а това включва покриване на колкото се може по-голяма част от главата, тъкмо както биха ни посъветвали бабите. Но и Били Айлиш неотдавна сподели, че това може да се направи и с изискан, изключително в случай че заложите на шал на Gucci, както направи тя.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

Айлиш е единствено една от многото звезди, които усъвършенстват външния си тип, като поставят дребен шал. Момичета като Джени от Blackpink и Кендъл Дженър също се възползват от тази наклонност. Вдъхновената от дамите от предишното наклонност в Instagram е уютна, с взор към съвременността.

Хайли Бийбър също се е отдала на gramdmacore. На скорошна разходка тя избра огромна чанта, oversized палто, топъл чорапогащник и типичен обувки Мери Джейн - все неща, които допълват наклонността. Но, несъмнено, с цел да придаде присъщия си жанр, тя добави микропола към микса, с което даде образец по какъв начин да превърнете тази наклонност в своя лична.

 

SPOTTED | @haileybieber wearing our Sheer Tights #calzedonia#Spottedpic.twitter.com/8VcBgdMXwW
— Calzedonia (@TweetCalzedonia) November 27, 2023
Иконата на стилните трендове Клои Севини е кралицата на бабешкия тренд. Когато излиза от жилището си в Ню Йорк, тя постоянно наподобява по този начин, като че ли инцидентно е наметнала нещо върху себе си. Просто с цел да отиде да си вземе бърз сандвич. И някак си постоянно съумява да наподобява пъклен готино. В най-новата акция на Zalando Holidays тя се демонстрира в обичаните си за празничния сезон облекла с grandmacore визия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Chloë Sevigny (@chloessevigny)

Дъщерята на Джуд Лоу и Сейди Фрост - Айрис Лоу - е освен издирван модел. Тя е и същинска фешън привърженичка на новата наклонност. Айрис влиза в наклонността с необикновени аксесоари под формата на красиви панделки, с подобаващи закачливи очила. Трябва да признаем, има нещо от стила на Лолита в нея.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Iris Law (@lirisaw)

По това време на годината плетивото се появява много постоянно. Температурите стартират да падат и хората избират да са с покрити уши. Наскоро Мили Боби Браун се беше гушнала с кавалера си в сладка серия от фотоси, на които също взе присъединяване в наклонността на grandmacore с обичаните плетива. Нейната визия без грим в колата приказва за съществено бягане по задания в петък заран, само че със жанр и уют.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР