Всички мисии водят до тук. Време е за Смъртта може

...
Всички мисии водят до тук. Време е за Смъртта може
Коментари Харесай

Смъртта може да почака – Джеймс Бонд се завръща на 1 октомври само в кината

Всички задачи водят до тук. Време е за Смъртта може да изчака! На 1 октомври упованието най-сетне ще завърши и именитият Джеймс Бонд ще се завърне на огромен екран, с цел да се изправи пред най-голямото и рисково предизвикателство до момента. В 25-тия филм от емблематичната шпионска поредност, който бележи последното преобразяване на Даниел Крейг като сътрудник 007, шокираща загадка заплашва освен да разбие персоналния свят на Бонд, само че и да потопи планетата в безпорядък, съсипия и гибел. В Смъртта може да изчака Джеймс Бонд е напуснал дейна работа и се любува на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва временен – на прага му се появява остарелият му другар Феликс Лайтър от Централно разузнавателно управление на САЩ, който има потребност от неговата помощ. Мисията да избави похитен академик се оказва надалеч по-коварна от предстоящото и води Бонд по следите на мистериозния Сафин. Въоръжен с рискова нова технология, която може да аргументи гибелта на милиони хора, Сафин търси възмездие и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е разрешил да обича същински след гибелта на Веспър Линд и която крие не по-малко рискови секрети.

В ролята на Сафин влиза носителят на „ Оскар “ Рами Малек (Бохемска рапсодия), който подхожда към героя по неповторим метод – не като изверг, а като човек, смятащ себе си за воин, не доста по-различен от самия Джеймс Бонд. Това, което Сафин желае и е подготвен да направи, го трансформира в в действителност злокобен персонаж, заплашващ както персонално Бонд, по този начин и целия свят. Сафин е съперник, против какъвто Бонд не се е изправял до момента и с цел да оцелее, именитият сътрудник би трябвало да се приспособява и да откри нов метод да се оправи със обстановката, а директното състезание сред двамата ще бъде едно от най-драматичните и избухливи в поредицата. Ще има ли сили и този път сътрудник 007 да избави света самичък или би трябвало да одобри, че е време да получи помощ от идващото потомство? Какво се случва, когато би трябвало да се изправиш лице в лице с ужасяваща загадка и най-безпощадния си зложелател? И готови ли сме за края? Наравно със зрелищния екшън, забележителните местоположения, новаторски джаджи, изискания жанр и всички останали детайли, които почитателите на 007 са привикнали да чакат от филм от 50- годишната иконична поредност, Смъртта може да изчака ще предложи на феновете дълбока и трагична история, която ще бъде заслужен свършек на арката на Джеймс Бонд на Даниел Крейг, почнала с шлагера Казино Роял. Режисьор на Смъртта може да изчака е Кари Фукунага (Истински детектив, Beasts of No Nation), а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В функциите са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и други

Смъртта може да изчака предпремиерно от 30 септември и премиерно от 1 октомври единствено в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР