Всички местни избори зависят от кметовете и общинските съветници. Структурите

...
Всички местни избори зависят от кметовете и общинските съветници. Структурите
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Фандъкова няма да загуби тези избори

Всички локални избори зависят от кметовете и общинските съветници. Структурите на ГЕРБ работят и не чакам разтърсвания. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия Живко Тодоров, претендент за кмет на Стара Загора от ГЕРБ.

"Местните структури няма да работят против нас. Цветанов също, той няма да тръгне против това, което е основал. В партията проблем няма ", сподели още той.

"Йорданка Фандъкова няма да загуби тези избори. Столичани виждат смяната в София през последните 10 години. В момента София е един доста друг град. Вчера Фандъкова показа своите ясни цели, които засягат всички жители ", добави Тодоров.

"За предварителни избори не може да се приказва. Все отново всеки град има право на избор. За нас в ГЕРБ е значимо, кой ще ръководи столицата ", сподели още претендентът за кмет на Стара Загора.

"Един град е жив организъм и се развива непрекъснато. ГЕРБ не търгува с доверието на хората. В Пловдив предложихме една мощна кандидатура - тази на Здравко Димитров ", безапелационен бе Тодоров.

"Трябва да сложим условия и условия пред Северна Македония по отношение на участието им в Европейски Съюз и нашата поддръжка ", счита Живко Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР