Всички мъже са били многократно участници в сцени, в които

...
Всички мъже са били многократно участници в сцени, в които
Коментари Харесай

Жената не отказва секс когато...

Всички мъже са били неведнъж участници в подиуми, в които главната им цел е да накарат своята половинка да се порадват на интимни милувки, а тя по всякакъв начин се пробва да отклони „ поканата “ им.

Класиката в жанра измежду дамите, несъмнено, е репликата „ боли ме главата “, постоянно срещани са и оправданията като: изтощена съм, спи ми се, не се усещам добре, тежко ми е на стомаха, хайде на следващия ден и така нататък

Предлагаме ви няколко обстановки, при които съвсем на 100%, тъй като въпреки всичко всяко предписание си има изключение, ще си осигурите секс. Важното е да хванете точния миг.

1. Горещи подиуми на екрана

Жените като цяло не харесват порно, само че в случай че изберете филм с горещи подиуми, в които взе участие някой мачо, половинката ви с най-голямо наслаждение ще изиска да пресъздадете сцената във вашата спалня, замечтана и възбудена от видяното.

2. Дълго време без секс

Жените, които дълго време не са правили секс, имат потребност да изтърван насъбраната сила. Ако ги предразположите, тя ще ви се „ отплати “ със буйни милувки.

3. След сантиментална вечеря

Алкохолът в изтощени количества по време на една сантиментална, разтоварваща вечеря, ще отпусне вашата половинка. Подгответе си добре почвата - правете й похвали, потанцувайте блус, шепнете й нежни думи в ухото, и нощта ще приключи както вие желаете.

4. След тежък работен ден

Ще си кажете, че това е задача невъзможна. Колко пъти сте се пробвали и... греда. В подобен миг е значим методът. Предложете й релаксиращ масаж, последван от нежни милувки. Ако не се поддадете на страстта и запазите бавното движение, сексът ви е в забрадка вързан.

5. Секс за помиряване

Сексът за помиряване е един от най-вълнуващите, буйни и възбуждащи типове секс. За да се получи, е хубаво да спазвате някои правила. Жените обръщат повече внимание на прочувствения аспект от страна на колегата след скандал. Овладейте обстановката, успокойте половинката си и до момента в който към момента кръвта ви кипи, прегърнете я мощно, целунете я буйно, отървете се от облеклата и се насладете на необикновен плевел и буен секс, в който можете да изразите цялата си гняв.

И не забравяйте – съвсем постоянно можете да получите секс от половинката си, стига да знаете по кое време и по какъв начин да отключите нейната полова сила. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР