Всички любители на тениса са ставали свидетел на десетките епични

...
Всички любители на тениса са ставали свидетел на десетките епични
Коментари Харесай

Тандемът Федерер - Надал показа класа

Всички фенове на тениса са ставали очевидец на десетките епични борби сред Роджър Федерер и Рафаел Надал, само че довечера двамата бяха от едната страна на мрежата. Те играха като тандем за Отбора на Европа против Отбора на света в границите на демонстративния шампионат Laver Cup и победиха американците Сам Куери и Джак Сок с 6:4, 1:6 (10:5) и усилиха преднината на европейците на 9:3 преди мачовете в неделя.

Шоуто в Прага несъмнено си струваше. Федерер и Надал демонстрираха чудесно въодушевление, като очевидно се забавляваха и караха феновете също да се усмихват. В първите минути синхронът посред им не беше изключително добър, само че последователно и двамата влязоха в темп. При 3:3 те получиха две точки за пробив и осъществиха още първата след двойна неточност на Сок. После Роджър и Рафа на собствен ред трябваше да се измъкват от тежка обстановка, като избавиха 4 брейкбола и поведоха с 5:3. В последна сметка двете митове затвориха първия сет с 6:4.
#Federer / #Nadal vs #Sock / #Querrey - #LaverCup #Highlights #Fedal https://t.co/ZNRTmk9THp
— Daniel Cabrera (@dcabreral) 23 септември 2017 година Сок и Куери нямаха желание да се предават и поведоха рано във втората част, пробивайки сервиса на Надал. Малко по-късно Федерер също не съумя да удържи подаването си и американците изравниха резултата - 6:1.

Победителят бе избран в шампионски тайбрек, минал при цялостна доминация на Маестрото от Базел и Краля на клея. Те дръпнаха с 2:0, а след това и с 4:1. Последва двойна неточност на Сок и точка на Федерер на мрежата. Естествено, двамата първенци не изпуснаха солидната преднина и завоюваха с 10:5, доближавайки Отбора на Европа до крайния триумф.

В неделните мачове всяка победа ще носи по 3 точки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР