Всички лица, участващи в действието по блокиране на Марица, ще

...
Всички лица, участващи в действието по блокиране на Марица, ще
Коментари Харесай

Случаят с блокирането на АМ Марица вече е предаден на прокуратурата

Всички лица, участващи в действието по блокиране на " Марица ", ще бъдат глобени, а казусът е предаден на прокуратурата.
Това заяви шефът на ОДМВР - Хасково Ангел Цанков по време на ексклузивен брифинг.
Около 40 са били протестиращите, отпред с юриста от " Отровното трио " Николай Хаджигенов, които блокираха нощес автомагистрала " Марица " към Капитан Андреево.
Блокирането на автомагистралата е нелегално, нарушени са 5 закона , измежду които и законът за Министерство на вътрешните работи поради отправяне на закани против служители на реда и неизпълнени полицейски разпоредби, регистрира Цанков.
Протестът е нарушил сигурността на придвижването, правото на свободно напредване, един сигнал от водач е предаден на телефон 112.
По време на блокадата на пътя към Турция е зародило напрежение сред протестиращ и водач, за който има кореспонденция, показаха още от полицията.
Припомняме, че беше стартирана подписка против митинга и блокадите на кръстовища в София. Инициативата е на Фейсбук групата " Не поддържам митинга ".
В жалбата съперниците на митинга акцентират, че желаят да употребяват правото си на свободно предвижване, работа и отмора. Подписката се събира в поддръжка на тъжба до прокуратурата за демонстрация на безчинство с особена смелост и вулгарност от страна на протестиращите и хората, блокирали разнообразни кръстовища в столицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР