Всички крещяха, но само мен ме снимаха – така къде

...
Всички крещяха, но само мен ме снимаха – така къде
Коментари Харесай

Андреа разказа за връзката си с най-силния българин, обясни и за паник атаките

Всички крещяха, само че единствено мен ме снимаха " – по този начин къде на смешка, къде съществено Андреа разяснява държанието си по времето на мача на нейния другар Кубрат Пулев с Хюи Фюри. " Не знам кой човек на мое място би се чувствал по-спокоен да гледа индивида, с който живее 12 години, на кръга да се боксира на значима галавечер с неслучаен съперник ", акцентира тя. Певицата гостува в предаването " Тази неделя “ по bTV и разяснява връзката си с Пулев. 

" Няма толкоз значение кое е момичето до най-силния българин. Важното е, че България има подобен съумял състезател – в страна, която толкоз малко дава за спорта, би трябвало да си доста надарени, окуражен и непрекъснат, с цел да успееш ".

Двамата не прекарват доста време дружно преди значимите мачове, тъй като режимът на Кубрат се разминава с нейния и не желае да му пречи. Блондинката призна, че също като Кобрата желае да има огромно семейство. Боксьорът преди дни разкри, че желае пет деца. Андреа пък показа, че получава паник офанзиви при допира си с булчински рокли.

" Когато той тренира за мач, заобикаляме да се виждаме. Той съблюдава режим. Става доста рано, има избрани часове, в които би трябвало да спи. Храни се по избран метод. Това са все неща, които са разминават с моя режим. Затова е по-добре да не се виждаме, с цел да не му преча. Мисля, че по този начин е обикновено. “, разяснява Андреа.

" Аз също желая да имам огромно семейство и може би е време да стартираме да работим за това, защото годините си минават. Часовникът тиктака. Може би малко се разпиляваме повече поради кариерите си. И двамата желаеме семейство, само че като пристигна време за мач той се настройва към него, а аз към музиката. “, призна певицата на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.

" Имам уплах като видя булчинска рокля. Преди години ме снимаха за азбучник и трябваше да облека сватбена рокля. Стана ми неприятно, почервенях. Нещо като алергия се получи. Когато смъкнаха роклята, се почувствах доста добре. Успокоих се. Паник офанзива получих. Харесвам сватбите. Много са сантиментални. И двамата сме " За “, когато тръгнем да сътворяваме семейство. Споделяме възприятието, че когато се основават деца, би трябвало да сте женени. Не съм мислила дали желая огромна и загадка женитба. “, разкри русокоската.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР