Всички концерти от турнето Unlimited Live на Дейвид Гарет, част

...
Всички концерти от турнето Unlimited Live на Дейвид Гарет, част
Коментари Харесай

Дейвид Гарет отлага турнето си за 2021 г., включително и концерта в София

Всички концерти от турнето Unlimited Live на Дейвид Гарет, част от което е и България, се отсрочват за 2021 г, оповестиха уредниците. Новата дата за София е 24 октомври.

"С неспокойствие чаках турнето ни тази есен в местоположения из целия свят, тъй че доста скърбя, че се наложи пренасрочването им поради международната пандемия, споделя цигуларят. Доволен съм, че към този момент намерихме нови дати за есента на 2021 година, тъй като към този момент нямам самообладание да се завърна в чудесната България и да изсвирвам за вас. Грижете се за себе си - уповавам се да ви видя здрави и щастливи доста много скоро! ".

Всички купени досега билети важат без презаверка за новата дата 24 октомври 2021. Тези, които няма да имат опция да ги употребяват за новата дата, могат да ги върнат в едномесечен период сред 24 август и 24 септември тази година.

Новото шоу на Гарет към този момент си завоюва над 200 000 фена, а името на турнето Unlimited Live (от англ. - Безгранично) не е инцидентно. Музикантът в никакъв случай не е допускал да бъде лимитиран в избрани музикални рамки. Той прави тълкования на Purple Rain на Принс, Smells Like Teen Spirit на Nirvana, Nothing Else Matters на Metallica, November Rain на Guns N`Roses, както и новата му поредност на международни поп и рок шлагери като Viva la vida и Hey Jude, дружно с аранжиментите на класики като "Пета симфония " на Бетовен и "Лунна светлина " на Дебюси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР