Всички контактни лица на премиера Бойко Борисов , съобщи ръководителят

...
Всички контактни лица на премиера Бойко Борисов , съобщи ръководителят
Коментари Харесай

Кои са контактните лица на Борисов - трима министри, Ангел Кунчев и делегация от САЩ

Всички контактни лица на премиера Бойко Борисов, заяви ръководителят на РЗИ София доктор Данчо Пенчев. Но кои в действителност са те?
Като контактни лица Борисов е показал, министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов, основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев, Деница Желева -началник на Политически кабинет на министър-председателя и Севдалина Арнаудова от централата на Политическа партия ГЕРБ.
към този момент изпрати въпроси до Правителствена пресслужба - какъв е точният ред при такава обстановка и кой поема функционалностите на Борисов, в случай че той няма да ги извършва, до момента в който е под карантина. Би трябвало това да е вицепремиерът Томислав Дончев
Премиерът също е уведомил посредством американското посолство и представителите на американската делегация, които бяха на посещаване в България и имаха среща с него в петък.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР