Всички коментират участничките в Ергенът“, но ние събрахме топ експерти

...
Всички коментират участничките в Ергенът“, но ние събрахме топ експерти
Коментари Харесай

Кои са най-добре направените гърди в Ергенът?

Всички разясняват участничките в „ Ергенът “, само че ние събрахме топ специалисти и ги помолихме да ни опишат за корекциите по девойките от професионална гледна тока. Така направихме селекция на най-готините гърди в предаването, а ето и отличничките:
Джия
За никой не е загадка, че макар неутралната й позиция в образуваните лагери във вилата, Джия си стана топ фаворитка на феновете. Хирурзи настояват, че нейният силиконов бюст е изработен най-добре от на всички участнички с корекции в предаването. Гърдите били съразмерни на фигурата й, а самите импланти са сложени по всички условия. Браво Джия, грабваш короната за най-готин бюст.



Джия
 Крисия
Отдавна знаем, че в поп-фолк сектора несъмнено ги схващат нещата. Ето за какво специалистите отличиха Крисия като втората жена с най-добре изработен бюст измежду участничките. Макар Крисия да е сложила от дълго време своите импланти, те стоят добре, няма провисване и несъмнено са естетически подбрани. Нито прекомерно огромни, нито прекомерно дребни. Както се споделя – бюст по ноти!



Крисия
Габи
На дъното на класацията е една от най-обсъжданите участнички в предаването – Габи. За страдание и почитатели и специалисти са безапелационни, че гърдите на Габи наподобяват просто извънредно. Явно са сложени от дълго време, тъй като с изключение на, че са прекомерно огромни за дребното й тяло, те несъмнено са много увиснали. Нашите хирурзи ни подсказват, че при по-големи импланти, кожата не може да носи тежестта на целия силикон и много постоянно увисва надолу. Съветваме Габи още щом излезе от къщата незабавно да възобнови своите бебчета, тъй като ситуацията не е красиво, но грам.



Габи
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР