Всички колеги, които говорят за чиста журналистика, трябва да кажат

...
Всички колеги, които говорят за чиста журналистика, трябва да кажат
Коментари Харесай

Кин Стоянов: Отвращението трябва да нарасне като цунами и да помете всичко

Всички сътрудници, които приказват за чиста публицистика, би трябвало да кажат на кого състрадават и от кого желаят да се изчистят. Вместо службите да защитят честа и достолепието на един жител, те събират компромати. Съвет за електронни медии излязоха ли с публична позиция против порно изявленията?
Това сподели Кин Стоянов от уеб страницата „ Анализи “, който дружно с сътрудника си Мирослав Иванов от „ Трансмедия “ разясниха порното в медиите в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком.

От години на зад е теза порнография в медиите, доста несвоевременен е този апел да се спре с това. Тази част от медиите се пробват да облъчат хората, че това е модел, който е допустим за хората. В това този апел е понятен, само че този апел е доверчив, тъй като да отправяш молба към политици и ръководещи да се дистанцират от медии и да спрат финансирането им е тъкмо молба. Медиите се употребяват за политическа кавга с съперници, с жители, които биха могли да бъдат опасност. Този канал се употребява от ръководещи с техни съперници, за кавга с публично дейни хора, с персони, които сочат какви са проблемите в ръководството.

Ако медиите желаят да спрат това имат доста ефикасен метод – спрете да ги отразявате. Спрете да ги отразявате за седмица за месец, сподели Мирослав Иванов

Канал за дистрибуция, който получава нужните опорни точки от властта, които са в интерес на тази власт. Какво значи една медия да е медия – за мен тя би трябвало да е сериозна към ръководството. Това може да е незадълбочено, само че е работещо. Мисля, че е доста по-страшно, че за огромна част от сътрудниците, които в този момент влизат в медийния бранш, за тях е още по-страшно, тъй като те се образуват с тези критерии, които виждат тези вонящи поточета. Тези хора ще са идващите, които ще работят в идващите години и ще образуват мнението. Не знам какво е лекуването, за жалост.

Това е наказателна акция към хора, които са склонни да вземат участие в политиката. Компроматните фотоси са против човек, който даже не е на някаква управителна позиция, той е претендент. Службите са занимават единствено с това да събират компромати против хора, които могат да бъдат опасност за ръководещите.

Този проблем, обратно на упованията, няма да попречи на арх. Игнатов. Има хора, които дълго време са аполитични и нямат потребност и нужда от нализане в публичния живот. Това са мислещи хора, не са някакви полуидиоти. Те виждат че това брутално нахлуване в живота на един човек - в този момент това е едно момиче на някакъв претендент, само че това може да засегне всеки.

Недялко Йорданов е човек, който през целия си живот постави старания да оправдава името на татко си, само че синът му Недялко Недялков надмине даже унищожителите на дядо му, сподели Кин Стоянов.

Заплахите против арх. Игнотов са толкоз съществени, че ще е проваляне, в случай че се отдръпна. Той застана зад това момиче. Тя би трябвало да понесе цялото това тестване. Как Министерство на вътрешните работи чакат сигнал, изявления могат да са причина и Министерство на вътрешните работи и прокуратурата да се самосезират. Докараха ни до кърджалийските времена, когато хората са се самозащитили.

Кин Стоянов цитира за край епиграма на Радой Ралин, която гласи: Свободата момент несравним, на втория ден се трансформира в режим.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР