Всички, които ме познават, знаят какво се случва с мен,

...
Всички, които ме познават, знаят какво се случва с мен,
Коментари Харесай

Дядо мечта! Вижте какво направи Веселин Маринов на Коледа

„ Всички, които ме познават, знаят какво се случва с мен, когато пристигна 1 декември. С неспокойствие чакам празниците, върша коледни турнета, даже съм единственият в България с два коледни албума с авторски песни. Още като дете отмервах дните до Нова година, тогава не празнувахме Коледа. В тези дни даже неприятните хора стават по-добри “ – показа Веселин Маринов в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Той си напомни огромните снежни зими от детството в Полски Тръмбеш, когато поради изобилен сняг не са ходили на учебно заведение най-малко една седмица.

 „ Баща ми носеше огромна елха, а аз взимах от килера украсата, която държахме в кашон от прахосмукачка – шишарки с памук и други семпли неща. А от кухнята ухаеше на гозбите на майка. Предавам това отношение към празника на щерка си, а тя на внуците “ – показа артистът, който от юни 2020 година е дядо на близнаците Веселин и Цветелина.

„ Коледата с внуците е знамение! За първи път си уших костюм на Дядо Коледа, брада, ботуши… Ако животът е стълба, в този момент съм на върха и се чудя дали да сляза от другия край или да се върна. Когато внуците се родиха, прескочих с единия крайник за слизане, тъй като пътеката продължава и те стартират да се качват по нея. Това слизане е постепенно, тъй че има доста време “ – разясни 61-годишният музикант и успокои, че няма желание да слиза от сцената.

Той изпраща най-силната си музикална година от най-малко 10 насам. След 40 години на сцената е осъществил фантазията си да има собствен оркестър, с който да пътува. От пролетта до момента са създали 47 концерта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР