Всички, които казват, че планът за Борисовата градина е приет,

...
Всички, които казват, че планът за Борисовата градина е приет,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Няма да допусна да се лъже за плана за Борисовата градина

Всички, които споделят, че проектът за Борисовата градина е признат, искрено лъжат. Това че хората се поддават е напълно обяснимо, само че това че политици и общински съветници лъжат безусловно за обстановката сега и плашат хората е безконтролно и неприемливо, и няма да го позволи. Това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова.

„ Много се спекулира с подробния Устройствен проект. Искам особено да обърна внимание, че възложихме изработването на проекта, с цел да запазим Борисовата градина “, разяснява тя.

„ Приемането на проекта е най-важната гаранция, че паркът няма да бъде застрояван и променян трагично. Личната ми позиция е паркът да се резервира във типа, в който го обичаме “, увери кметът.

„ Ще упорствам за още няколко промени, които да подсигуряват запазването на парка в настоящия му тип “, посочи Фандъкова.

„ Предложението на архитекта за създаване на климатично учебно заведение не го намирам за уместно “, уточни столичният кмет. Тя посочи, че поддържа запазването на обектите на Спортна София и на Конната база, построяването на под земята паркинг и реновирането на стадионите, само че не за сметка на разширение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР