Всички, които имаме тази възможност, си работим у дома в

...
Всички, които имаме тази възможност, си работим у дома в
Коментари Харесай

Как да подобрим качеството на интернет връзката у дома

Всички, които имаме тази опция, си работим вкъщи в последните дни. Основното условие, с цел да може тази задача да бъде сполучлива, е да имаме добра интернет връзка .

Разбира се, преди всичко по значение е скоростта на интернета, за който плащаме . Но даже тя да е оптималната, от време на време сигурно сме забелязали разстройства в сигнала, които са много дразнещи, тъй като постоянно идват в най-неподходящия миг.

От английския медиен регулатор Ofcom разпространиха няколко рекомендации по какъв начин да подобрим интернет връзката вкъщи . Те обръщат внимание и на това по какъв начин я смущаваме, без изобщо да си даваме сметка.
 Снимка 473145

Има някои разумни рекомендации, като да вземем за пример да не гледаме видеа и филми с високо качество онлайн, до момента в който някой в прилежащата стая се пробва да организира конферентен диалог. Или пък да използваме кабела за интернета, вместо безжичната съгласуваност, за по-висока скорост. Това е ясно.

Не толкоз ясно за множеството от нас обаче е, че микровълновите фурни основават разстройства в WI-Fi сигнала . Затова е добре да не ги употребяваме, когато ни би трябвало положително качество на връзката.
 Снимка 473144

Важно е също по този начин рутерът да бъде включен непосредствено в контакта , а не в разклонител. Той би трябвало да е на място, надалеч от други устройства, които могат да основат разстройства - като тв приемници, монитори, безжични телефони, бебефони, халогенни лампи, разнообразни представители.
 Коронавирусът, интернет, Европейският съюз, рекордният трафик и ще издържи ли световната мрежа на потреблението
Европейски Съюз: интернет може и да не издържи на вируса

Инфраструктурата не е подготвена за такова ползване

Винаги би трябвало да изключваме и Wi-Fi свързаността на устройствата, които не използваме сега, с цел да не пада скоростта, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР