Всички, които идват да помагат на баба Дора или на

...
Всички, които идват да помагат на баба Дора или на
Коментари Харесай

Всички, които идват да помагат на баба Дора, разнасят чумата, обяви вътрешният министър

" Всички, които идват да оказват помощ на баба Дора или на който различен изискат, не осъзнават, че това е преместване на болестта ". Това съобщи вътрешният министър, безапелационен е вътрешният министър Валентин Радев.
 Двама министри рапортуват пред депутатите свършеното в рецесията с чумата по животните  Радев желае отново да изяснява на депутатите за ограниченията против чумата. Нинова отхвърля да се е съгласявала с тях
Според него обстановката в страната е спешна, по тази причина управляващите ще бъдат строги в ограниченията за сигурност в инфектираните зони. 

„ Ако желаеме да се опазим – това е методът ”, подчерта министърът.

„ Съпричастни сме към болката на хората. Много добре я осъзнаваме, никой не желае да посегне на ничие животно, в случай че то е крепко ”, сподели още той.

Радев добави, че министрите също ще отидат в засегнатите региони. 

„ Искаме хората да ни виждат и да спомагаме за схващане на обстановката ”, сподели той и прикани да се съблюдават напътствията на Министерство на вътрешните работи.

„ Моля за дисциплина, хората да извършват напътствията. Усещам по какъв начин единствено след няколко дни ще ни обвините, че не сме взели твърди ограничения. Вече слушам такива гласове ”, допълни министърът.

Той разяснява пред депутатите, че службите работят, с цел да намерят източника на болестта, като сега не се изключват никакви хипотези.

" Този, който политизира случая, работи против жителите. Никакво политизиране, грижата е обща. Това е рецесия. Не ни поставяйте в ъгъла, и то тъкмо вие - народните представители, от които чакаме поддръжка. Разчитаме на разбирането ви, пред вас първи разказахме всичко ", сподели министърът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР