Всички, които гледат четвъртия сезон на Игри на волята знаят,

...
Всички, които гледат четвъртия сезон на Игри на волята знаят,
Коментари Харесай

Любовен триъгълник в Игри на волята: Заедно ли са Мирела и Валери?

Всички, които гледат четвъртия сезон на " Игри на волята " знаят, че Мирела и Лефтеров са някогашни гаджета, които са се разделили към не повече от година преди предаването. Наблюдават се искри сред двамата във всички смисли на думата, написа sofialive.bg.

Когато Мирела се сплотява в женска коалиция с Ралица и Джаферович, Лефтеров незабавно скача и взема решение да поговори с нея за това да не бъде толкоз наивна, тъй като в случай че е, тя ще бъде идната номинирана.

От този диалог разбрахме, че двамата не са си безразлични. Той я пази, макар че не са дружно, а тя даже се разплака, тъй като очакваше от него по-топло отношение, а той стана и си потегли след казаното.

В рекламата за идващия епизод обаче се прокрадва причина да мислим, че се заражда любовен триъгълник. Валери, също от племето на Безстрашните, като че ли загатва на Мирела, че има усеща към нея, а по-късно леко я потупва по дупето, с цел да го почисти, а тя му благодари.

Бърза инспекция на профилите на двамата в Инстаграм разкрива, че след предаване те още веднъж са в обща компания, а на доста от фотосите даже са един до различен и показват забавна непосредственост.

Сега се заражда и въпроса " Къде е Лефтеров и какво става с него? ". Той също е на фотосите, само че в страни от Мирела, което може да ни приказва единствено едно - двамата дефинитивно са се разделили, Мирела и Валери може би са дружно, а Лефтеров няма срещу връзката им.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР