Всички жени сте ку*ви, крешял обезомелия лекар, насочвайки оръжие към

...
Всички жени сте ку*ви, крешял обезомелия лекар, насочвайки оръжие към
Коментари Харесай

Анестезиолог Откачи И Вилня С Пистолет В Столичната Болница Св. Екатерина! Крещи На Сестрите: Всички Жени Сте Ку*ви!

" Всички дами сте ку*ви ", крешял обезомелия доктор, насочвайки оръжие към личния състав. Той бил очевидно несъответстващ и сътрудниците му се уплашили, като мигновенно позвънили на телефон 112. Пристигналите на място служители на реда открили, че револверът е газов и без патрони. Униформените щракнали белезниците на медика и го откарали в Център за психологично здраве.

След ужасния случай излиза наяве, че доктор Чолаков бил спокоен и радушен човек, до момента в който не се развежда, като точно тогава той радикално се трансформирал. Започнал да приказва, че италианската мафия го гони, страхувал се да излиза от вкъщи си и на никое място не ходел пешком. Анестезиологът също по този начин е регистриран в психиятрията и съгласно документите е открито биполярно разстройство. Психичното заболяване се показва с смяна в настроенията, която била налична и при доктор Чолаков.

Той постоянно приемал медикаментите си, които го държали в кондиция. Понякога обаче започвал да приказва несвързани неща и да се държи несъответстващо. Постовете му в обществената мрежа Facebook са много спорни и странни. Един от последните гласи: " И по този начин за последно, тук преча на всички, завиждат ми. Татко ми го сподели от дълго време - тук са завистници и селяни. Взеха ни живота, само че краткотрайно. Отвсякъде ме изгониха, ограбихте ме, само че отивам в Рим. Там ме чакат. И в майка Сицилия. Баста. Чао. Тутти. "

Запознати описват, че наскоро доктор Чолаков почнал нова връзка. Именно разочарованието то жена отключило необузданото му държание в понеделник, когато по време на дежурство той превъртял.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР