Всички жени се опитват да следват модните тенденции и мислят,

...
Всички жени се опитват да следват модните тенденции и мислят,
Коментари Харесай

9 причини, поради които обувките ви изглеждат евтини

Всички дами се пробват да следват стилните трендове и мислят, че в случай че дадат куп пари за обувки, на които написа известна марка, ще наподобяват великолепно и ще бъдат доста изискани. Но колкото и скъпи да са едни обувки, има детайли, които ги карат да наподобяват евтини. Ето 9 такива:

1. Много блестящи и лъскави елементи

Скъпите рокли, украсен с кристали, могат да наподобяват в действителност ужасно, само че обувките, покрити с блестящи елементи постоянно наподобяват необичайно. Също по този начин камъчетата, поставени по обувките, нормално са некачествени и падат бързо. Ако обичате лъскави обувки, изберете чифт обувки в железен цвят.

2. Изключително високи платформи или токове

Повечето ниски дами избират да носят извънредно високи токове и платформи. Но колкото и да костват, тези прекомерно високи обувки не могат да наподобяват изискани и скъпи. Прекалено високите обувки карат тялото да наподобява непропорционално. Препоръчително е да носите по-ниски обувки.

3. Комбинацията на доста цветове

Избягвайте обувките, които имат доста цветове. Това автоматизирано трансформира скъпите обувки в на ниска цена изглеждащи обувки. Не е добре да се комбинират повече от 2 цвята.

4. Много стоманени елементи

Шипове, капси, катарами и други сходни елементи са страхотни, само че от време на време дизайнерите на обувки в действителност прекаляват с тях. Прекалено многото стоманени елементи карат обувката да наподобява евтина.

5. Лачени обувки

Въпреки че наподобяват ужасно, тези обувки доста бързо се унищожават. Още на първото обуване се появяват драскотини и петна. Матовите обувки наподобяват доста по-добре и по-скъпи. Ако въпреки всичко държите на лачените обувки, изберете по-неутрални цветове, като черно и бежово.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР