Всички искат да знаят кой е следващият противник на безспорния

...
Всички искат да знаят кой е следващият противник на безспорния
Коментари Харесай

ММА легендата Сен-Пиер: Фъргюсън заслужава да се бие с Хабиб

Всички желаят да знаят кой е идващият съперник на безспорния и непобеден първенец в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов, само че към момента няма изясненост по въпроса.

"Орела " отбрани купата си с победа със събмишън над Дъстин Порие в Абу Даби преди седмица и мненията за идната му борба започнаха още след края на срещата. Президентът на UFC Дейна Уайт показа, че Тони Фъргюсън е идващ, само че не изключи и реванш със звездата Конър Макгрегър.

Уайт изяви интерес към борба сред Хабиб и именития първенец в две категории Джордж Сен-Пиер, който по-рано тази година се отдръпна, тъй като Уайт не му разреши да се бие с непобедения дагестанец.

Наскоро бащата на Хабиб съобщи, че желанието на сина му е да направи две последни борби и да се отдръпна от ММА.

Всички почитатели желаят чакат забавната борба в лека категория сред Хабиб и Фъргюсън, а тя пропада към този момент 4 пъти. Легендата на ММА също желае да гледа дуел сред тях и показа, че Тони на 100% заслужава късмет против Хабиб.

"На 100% Тони Фъргюсън заслужава да се бие за купата. Битката им ще бъде добра. Голям почитател съм и не знам кой ще победи. Всичко зависи от това кой ще успее да наложи волята си.Тони обича мръсни борби с лакти и колена и това е неговият жанр. Хабиб пък обича да управлява съперниците си на земята. Стиловете вършат борбите, по тази причина тук е мъчно да се предвижда. "

"В момента съм в пенсия и за това си има причина. Ако има нещо, то от UFC знаят къде да ме намерят. Точно в този момент обаче съм удовлетворен от това, че не съм в играта. Не се окайвам и моя живот е прекрасен. Винаги упражнявам, само че не тъй като желая да се удрям, а тъй като желая да съм в добра форма. Обичам да съм ангажиран и не преставам да се изучавам като войник ", съобщи Сен-Пиер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР