Всички искаме уютен и приветлив дом, който ни помага да

...
Всички искаме уютен и приветлив дом, който ни помага да
Коментари Харесай

Махнете тези вещи от дома си!

Всички желаеме комфортен и привлекателен дом, който ни оказва помощ да се отпуснем и да се любуваме на живота. Украсявайки го по собствен усет, даже не подозираме, че някои предмети, които считаме за потребни или красиви, могат да отхвърлен освен гостите, само че и евентуалните ни ухажори.  

Вглъбени в усъвършенстването на дома си, някои дами постоянно прибягват до практики, от които мъжете се опасяват. В резултат на това всеки любовник, прекрачвайки прага на дома им, бърза да си тръгне. 

Някои движимости нямат място в дома ви, изключително в случай че сте необвързана, споделят експертите. Те несъмнено ще провокират въпроси у множеството мъже и ще ги изплашат.

Ето кои езотерични вещици плашат мощния пол и ви обричат да останете остаряла мома:

Плюшени играчки

Много девойки обичат да колекционират плюшени играчки. Ако обаче те са прекалено много, могат да накарат гостите да се почувстват като в детска стая. Един душевен здрав млад мъж търси връзка с възрастен човек, а не с дете. 

В допълнение, плюшените играчки съхраняват паметта и силата на предходния си притежател. А в случай че в плюшеното животинче е останало парче от бивше гадже?

Капани за сънища

Капаните за сънища са красиви и мистериозни предмети, които доста хора окачват над леглата си, с цел да се защищават от кошмари, без да подозират, че тези вещици също толкоз дейно отблъскват и ухажорите.

Повечето момчета считат цялата тази " езотерика " за простотия, а девойките, които имат вяра в нея - за глупачки, без значение, че най-вероятно този капан за сънища виси в стаята им просто като украса. 

Неправилни кристали 

Кристалите не са просто красиви камъни със специфична сила, които доста хора употребяват за декорация на стаите си. Те могат да защитят и оказват помощ, както и да изпълнят притежателя си със мощ.

Вкарате ли обаче неправилния талисман в къщата си, може да загубите любовта, тъй като кристалът ще прогони приятеля ви.

Ако въпреки всичко толкоз държите да ги имате в дома си, поставете камъните в ъгъла на стаята, тъй че да не притеглят прекомерно доста внимание.

Изобилие от женски снимки 

Много девойки обожават да държат свои фотоси на видно място. Но когато те са прекомерно доста, може да създадете освен обилие от женска сила, само че и чувство, че се обичате прекомерно доста. 

Ако фотосите са ви толкоз значими, изберете единствено няколко и ги вместете в интериора.

Надписи с афоризми 

Надписите с афоризми са известен метод да си напомните за позитивни мисли и усеща, привличайки сила за осъществяване на стремежи. Но на трето лице, изключително за евентуален брачен партньор, който не има вяра в сходни дивотии, те могат да основат отрицателно чувство.

С тях като че ли се пробвате да докажете нещо на някого. Едно в действителност решително и обичащо себе си момиче в никакъв случай няма да постави сходни надписи в дома си, написа jenata.blitz.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР