Всички искаме да сме във форма, но не всички обичаме

...
Всички искаме да сме във форма, но не всички обичаме
Коментари Харесай

Как да сме форма, ако не обичаме да тренираме

Всички желаеме да сме във форма, само че не всички обичаме да упражняваме. А принудително красота не става. Затова в случай че заниманията във фитнес залата или вкъщи не са за нас, има и други други възможности на физическа интензивност, с които да поддържаме добър тонус. Ето и няколко образеца.

Каране на колело

Разбира се, това не е най-подходящото занятие за зимата, само че постоянно когато на открито няма сняг, можем да се възползваме. Тренираме най-много краката и корема, а и заобикаляме ужасните тапи.
 С колело през зимата - за какво не
С колело през зимата - за какво не

Седем метода да ни е топло на велосипеда през студените месеци

Танци

Сега нямаме опция да се развихрим на дансинга в някой клуб, само че умерено можем да го създадем в хола вкъщи. Пускаме си обичаната музика и следваме ритъма. Така можем да изгорим толкоз калории, колкото и с бягане.
 Снимка 507722

Стълби

Забравяме за асансьора и крачим самоуверено нагоре и надолу по стълбите - постоянно когато имаме опция. Това си е супер подготовка за крайници и дупе, както и положително кардио.

Чистене

Тренировките може и да пропуснем, само че почистването на дома няма по какъв начин да ни се размине. А в случай че се поразвихрим добре с прахосмукачката и с парцала, ще изгорим забележително количество калории. И крайният резултат е 2в1 - чист дом и по-добро въодушевление.
 Снимка 507724

Разходки

Ако не сме почитатели на тичането, можем да го сменяем с вървене. Дори 20 минути дневно са задоволителни за тонус, само че и за по-бистър разум, предава MSN.
 Градинарството, столетниците, работата в градината и връзката с продължителността на живота
Дейността, която ще ни направи столетници

Защо да излезем в градината

Градинарство

Ако имаме къща с двор, сме същински късметлии. Грижите за градината - без значение дали е цветна, или зеленчукова, са си повече от добра подготовка. Ако пък живеем в блок, за какво да не преобразим пространството пред блока. Ползите са освен за физиката, само че и за душeвността ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР