Всички искаме да изглеждаме добре. За целта се придържаме към

...
Всички искаме да изглеждаме добре. За целта се придържаме към
Коментари Харесай

10 трика, за да изглеждате най-добре

Всички желаеме да изглеждаме добре. За задачата се придържаме към избран жанр и обмисляме къде и какво да облечем. Но има още няколко нюанса, на които би трябвало да обърнете внимание, с цел да изглеждате съвършено.

Полезни секрети по какъв начин да изглеждате добре от главата до петите във всяка обстановка.

1. Яката би трябвало да подхожда на формата на лицето.

Тясната яка е по-подходяща за хора с необятно лице, защото яка от такава кройка е в положение образно да я разтегне. За тези с овална форма на лицето най-подходяща е класическа яка. Но притежателите на тесни лица могат да опитват с формите на яките – да вземем за пример, изберете кръгла.

2. Обърнете внимание на раменете и ръкавите.

Когато пробвате всяко облекло, което би трябвало да се вписва в контур, обърнете изключително внимание на раменете и ръкавите. За тези две елементи има предписание: раменните шевове би трябвало да са навръх раменете, а ръкавите би трябвало да са до завой на китката.

3. Обърнете внимание на навитите ръкави

От много време навикът да запретваме ръкави – ризи, блузи и суитчъри И постоянно, когато запретнете ръкавите си в края на деня, виждате просто смачкана материя. За да избегнете това, задоволително е да дърпате ръкавите на всеки няколко часа.

4. Застегнати и разкопчани копчета на дъждобрани и палта

Изненадващо, даже подобен подробност върху палто и дъждобран, като копчета, се нуждае от известно внимание. Трябва да знаете, че горният бутон може да бъде закопчан, само че можете да го оставите разкопчан, междинният постоянно би трябвало да се закопчава, само че е по-добре да не закопчавате долния въобще.

5. Не пестете от обувки

Не е загадка, че положителните, висококачествени обувки могат да устоят по-дълго от елементарните. В допълнение, такива обувки са по-добри за краката.

6. Закачалки за вашите облекла

Закачалките, направени от кедър, могат да бъдат същинско избавление, тъй като едно от техните позитивни качества е способността да всмукват непотребната влага от облеклата.

7. Никога не се отхвърляйте от колана

Ако панталоните имат бримки за колана, тогава не ги подценявайте. Без колан изображението ще бъде ненапълно, по тази причина е по-добре да имате няколко типичен варианти в сбирката си от аксесоари.

8. Ризата не би трябвало да се вижда

Обличайки тениска, би трябвало да запомните, че никога не би трябвало да изпъква. В противоположен случай рискувате да изглеждате небрежни. За да избегнете това, се предлага да закрепите всички копчета на ризата (това ще помогне да скриете ризата) или въобще да не носите ризата, само че дайте желание на жилетката.

9. Чорапите би трябвало да подхождат на облеклата ви.

За чорапите това предписание допуска, че те би трябвало да се комбинират с панталоните, които носите. Мъжете също могат да се опитат да комбинират чорапи с вратовръзка.

10. Пуловерите са по-добре да се сгъват

Вероятно всеки знае, че пуловерите имат присъщото свойство да се деформират във времето. Но този развой може да се форсира, в случай че се съхранява на закачалки. За да избегнете прибързано разпъване на пуловер, по-добре е да го сгънете.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР