Всички искаме да говорим, а малко хора слушат, коментира председателят

...
Всички искаме да говорим, а малко хора слушат, коментира председателят
Коментари Харесай

Гласът на омразата заглушавал ”Глас народен”

Всички желаеме да приказваме, а малко хора слушат, разяснява ръководителят на Политическа партия "Глас национален " Светослав Витков в "Bulgaria ON AIR ".

Неговият профил във Фейсбук бе блокиран за 24 часа, откакто разгласява коментар за най-новото обединяване на десни партии. Според Витков доносническата активност не би трябвало да е прийом на всеки, който назовава себе си демократ.

"Свободата на словото не може да се заглуши, ще намерим други способи. Тактиката в дясно включва "бий по другите ". Нека си кажем истината - ДСБ и Радан Кънев бяха част от Реформаторския блок, Христо Иванов бе два пъти министър при ръководство на ГЕРБ ", сподели още водачът на "Глас национален ".

"Много забавно по какъв начин проведено удариха профила на господин Витков, откакто разгласява новината, че новите 5 са станали новите 2. Много огромна част от десните живеят във Фейсбук. Десните партии не приказват на езика на гласоподавателите си ", сподели от своя страна общинският консултант от "Глас национален " Венци Мицов.

"Призоваваме всички в дясно да седнем на една маса и да се разберем при изискването на равнопоставеност. В момента битката в дясното е кой да бъде началник, към кого да се въртят всички други. Никой няма да успее самичък ", съобщи Витков.

Той уточни, че обединението "Глас национален "-РБ е била основана, с цел да попречи на доближаването сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, което по думите му се следи и в този момент.

"Миналата седмица дадохме своята оценка за бюджета. Не е добър - дават се пари без никакви промени. Целта е да се избута идната година и прословутото председателство ", сподели още Венци Мицов.

Двамата не чакат да има предварителни парламентарни избори преди края на европредседателството ни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР