Всички институции в държавата полагат изключителни усилия да се преборим

...
Всички институции в държавата полагат изключителни усилия да се преборим
Коментари Харесай

Московски: Като стане Хемус, проблемът с участъка край Микре ще изчезне

" Всички институции в страната поставят изключителни старания да се преборим за сигурността на пътя. Край Микре пътната настилка е добра, само че секторът е рисков, тъй като има много завои и криви и когато се подхващат рискови изпреварвания, стават произшествия. Аз самият катастрофирах преди време там. Сега бусът също е тръгнал да изпреварва без видимост и се е стигнало до удара. Като стане автомагистрала " Хемус ", автоматизирано ще отпадне казусът с сектора край Микре.

Имам голям апел към водачите оптимално да съблюдават разпоредбите на пътя. Ние нямаме потребност от естествени бедствия, всеки ден губим млади животи на пътя ". Това сподели министърът на превоза Ивайло Московски в тв предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

И изясни ограниченията за сигурност: " На първо място взехме решение е да се задължат тези, които извършат транспорт на хора, да бъдат задължени да сложат видеорегистратори. Ще задължим старите транспортни средства да бъдат оборудвани с колани. И трето - ще пожелаеме въвеждането на евростандарт, който да задържи транспортните средства да имат предпазни средства. "

" Нямам пояснение за какво тези, които не съблюдават разпоредбите у нас, като излязат в чужбина стават примерни водачи ", добави той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР