Всички имоти и банкови сметки на дружеството СОК Камчия са

...
Всички имоти и банкови сметки на дружеството СОК Камчия са
Коментари Харесай

Руският комплекс "Камчия" е със запорирано имущество

Всички парцели и банкови сметки на сдружението " СОК Камчия " са запорирани поради задължения към община Аврен и три частни компании, заяви " Дневник ". На кметството са дължими 500 000 лева за налог здания и такса боклук, плюс още 85 000 лева за минералната вода. Според кмета на Аврен Емануил Манолов отговорностите ще набъбнат с още 1.285 млн. лева от неплатени налог здания и такса боклук през първото тримесечие тази година. Проблемите са стартирали предходната година. Общинския съвет на Аврен е одобрил скица на разсрочено заплащане, която се съблюдава и затова не се ползват така наречен насилствени дейности. Частните компании, които имат да вземат пари, са " Систера технолоджи ", " Универсал строй консулт " и " Агенция за спешна, пожарна и екологична отбрана - Варна ".

" Камчия " сега е запустял. Това се случва за първи в зимните месеци, откакто курортът проработи на цялостни обороти през 2010 година Практически в този момент там действа само частно учебно заведение, благосъстоятелност на комплекса.

" Камчия " е благосъстоятелност на държавното управление на Москва. През декември съветският външен министър Сергей Лавров заяви пред сенатори, че се обмисля скица, посредством която курорта да премине към федералните управляващи. Бюрокрация бавела процеса.  " Всички към този момент разбрахме, че " СОК Камчия " е в това положение заради битка за благосъстоятелност сред лобита в Москва,   водени от кмета на Москва Сергей Собянин и министъра на външните работи Сергей Лавров ", споделя пред " Дневник " кметът на Аврен Манолов.

Пред сенаторите Лавров бе споделил, че " Камчия " е " идеалният пример за мека мощ в най-хубавия смисъл на тази дума ". Това той стори в отговор на запитване не е ли добре базата да се трансформира в филантропична площадка за пробутване на съветските ползи. Лавров разясни още, че тематиката ще се разисква на Съвета за сигурност към президента Путин.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР