Всички имаме поне по една приятелка, която намира връстниците си

...
Всички имаме поне по една приятелка, която намира връстниците си
Коментари Харесай

Какво е да излизаш с по-възрастен мъж

Всички имаме най-малко по една другарка, която намира връстниците си за безинтересни и постоянно се среща с надалеч по-големи от нея мъже. Чудим ѝ се на акъла, само че се радваме, че тя е щастлива. Звучи познато, нали? Но какво толкоз намират младите дами в по-възрастните господа и какво в действителност е чувството да излизаш с мъж, който може да ти бъде татко? 5 дами описват:

„ Приятелките ми стопираха да ми приказват “

„ След като приключих гимназия, се изнесох на квартира с най-хубавата ми другарка и започнах връзка с мъж, който е с 21 години по-възрастен от мен. Той ми дава успокоение и ме кара да се усещам в действителност значима за него, в никакъв случай не съм била толкоз щастлива. Не след дълго се пренесох да пребивавам при него, само че най-хубавата ми другарка спря да ми приказва. Много време се пробвах да се свържа с нея, само че без резултат. Тя ме бе зачеркнала изцяло. “, Е.

„ Не ме притиска за секс, както по-младите момчета “

„ Връзката с по-възрастен мъж не е кой знае какъв брой по-различна от всяка друга, като се изключи че не ме принуждава да вършим секс, когато аз не желая. Мисля, че това е най-хубавото решение, което съм взимала в миналото. Дори не съм забелязала учудени погледи, когато сме дружно на открито. Също по този начин той не ме ревнува толкоз, колкото предходните ми другари и е доста по-отговорен. “, А.

„ Той виждаше единствено младостта ми “

„ Имах връзка с мъж, който беше доста по-възрастен от мен, а след него и с още няколко други. Харесваше ми, само че с времето разбрах, че всичките виждат единствено едно нещо в мен – хубостта и младостта. Харесваха единствено външния ми тип и обстоятелството, че съм дребна. Спрях да се виждам с тях и сега се усещам доста по-добре. “, К.

„ Не се караме за дреболии “

„ Приятелят ми е с 30 години по-възрастен от мен и сме дружно от съвсем 10 година Щастлива съм и от известно време съзнавам за какво. Той ме кара да се усещам свободна и с него в никакъв случай не се караме за дреболии. Ние сме възрастни хора и всеки от нас знае отговорностите си към другия. Не ме ревнува и няма нищо срещу да излизам на открито с приятелки без него. Той е зрял човек, има ми доверие и знам, че в случай че има някакъв проблем, ще го обсъдим незабавно и ще намерим най-хубавото решение. “, Ф.

„ Сексът не се получи “

„ Аз бях на 25 година, а той на 48 година Връзката ни беше хубава, само че желанието ни за секс беше някак друго. Той можеше да издържи доста време без секс и не беше предприемчив, до момента в който аз не устоявам по този метод. Обичам да върша секс най-малко 2 или 3 пъти седмично. Опитвахме се да реализираме консенсус, само че най-после спяхме на две обособени кревати, а не след дълго се разделихме. “, Н.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР