Всички имаме моменти, в които сме без половинка, но това

...
Всички имаме моменти, в които сме без половинка, но това
Коментари Харесай

Типове мъже, които влизат в живота на свободните жени

Всички имаме моменти, в които сме без половинка, само че това не значи, че в живота ни няма мъже или че не би трябвало да има, в противен случай. Хубаво е да сте заобиколени от мъжко внимание, било то и не такова, каквото ви се желае, а малко по-различно. Ето кои са 4 вида мъже, които няма нищо неприятно да имате в живота си.

Приятел с противоположни пристрастености – най-хубавото, което може да получите от мъжете. Добре де, като изключим половинката. Може да се оплаквате, може да търсите поддръжка, може да ходите по магазини колкото дълго ви се желае, може да вършиме луди купони, може да се излагате, може да спите на едно легло. Страхотно е да си имате гей другар, тъй като е като ваша най-хубава другарка, само че момче – придвижва част от мъжкото държание и може да ви хареса даже повече от женското.
5 зодии, които избират флирта пред сериозната връзка
Не всяка зодия има гения да флиртува изобретателно. Но част от знаците в зодиакалния кръг съумяват да привлекат вниманието на око...

Приятел за флирт, с който не живеете в един и същи град – може да организирате малко пътешестване, когато скуката ви налегне и ви се прииска нещо друго. Може да си пишете с него и да му разкажете всичко, което пожелаете, тъй като няма да го видите, в случай че не отидете при него. Хубавото при този вид мъже е, че няма заплаха да ги засечете пред блока, а в случай че желаете да го видите, ще знаете тъкмо по кое време и къде ще се случи това. Те са като глътка пресен въздух.

Приятел от мъжки пол, към който нямате полово предпочитание – той е там за вас и вие сте там за него. Вие сте жена, той е мъж, само че посред ви няма даже объркана искра, която да прехвърчи. Вие сте просто другари. Споделяте си за връзките, усещате поддръжката му. Той няма да ви спести истината за вашите мощни и слаби страни. Той ще ви е като брат, ще ви пази, ще утвърждава евентуалните претенденти. Ще ви направлява и ще разкрива секрети от мъжката кухня.

Приятел от мъжки пол, към който имате полово предпочитание – може би посред ви има искри, всички го виждат, само че никой не смее да повдигне тематиката. Не сте стигали до секс, виждате червен байрак, когато помислите за това и видите човек, само че просто ви се желае да опитате. Все отново, колкото повече време минава, толкоз повече се убеждавате, че това не би било добра концепция. Все отново това не му пречи да ви ревнува от другите, които получават вашето внимание, да ви прави похвали и да се чувствате добре в компанията му.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР