Всички имаме две страни – тази, която показваме пред света,

...
Всички имаме две страни – тази, която показваме пред света,
Коментари Харесай

Криеш го, но ти харесва: Излагащите неща, които всички обичаме!

Всички имаме две страни – тази, която демонстрираме пред света, и тази, която плаче на „ Водка с разтуха “ откакто скъсаме с някогашния. Ето пет излагащи неща, които множеството от нас харесват, само че за които в никакъв случай не бихме признали:

Да ядеш лоен дюнер пред чалготеката

Да – знаем, че си на нова кето диета, а „ по принцип “ слушаш единствено хаус и техно музика. Но те разбираме: няма по-добра терапия от това да избухнеш на Галена в петък вечер (докато мяташ салфетки, схваща се), а по-късно да хапнеш лоен дюнер в „ Али Баба “. Споко – няма да кажем на никого, че сме те видели!

„ Ергенът “

Ах, „ Ергенът “ – обичаме да го ненавиждаме, или ненавиждаме да го обичаме? Не сме сигурни, само че едно нещо  можем да потвърдим на 100%: каскадите на Зори Джи и компания са обезпечено развлечение (дори и когато ни костват мозъчни клетки).

Виж още: Пандемия, война, инфлация или всичко, което Z generation не очакваше

Сеир да има

В този ред на мисли, въпреки да се вършим на интелектуалци, в България обичаме да гледаме сеир – по новините, онлайн, в чалготеката… Тръгне ли някой да се излага, напряко вадим пуканките!

Да ти вършат похвали

Крием го, с цел да не изглеждаме неуверени, само че в действителност всички харесваме да ни подвигат егото. Няма значение дали си напомпана батка с татуировка на револвери: знаем, че даже и ти имаш уязвимост към комплиментите (въпреки, че в никакъв случай не би си го признал)!

Виж още: #RelationshipGoals: Топ 5 на най-готините инфлуенсърски двойки към момента 

Пеперудите в стомаха

В същата рубрика попада и чувството вид „ пеперуди в стомаха “. Правим се на недостъпни, когато флиртуваме, само че през половината време се усещаме като хлътнали гимназисти… и май в действителност нямаме срещу. Само молим никой да не схваща!

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/
iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР