Всички играчи от НБА ще получат възможността да заменят името

...
Всички играчи от НБА ще получат възможността да заменят името
Коментари Харесай

НБА планира промени в екипите на играчите

Всички играчи от НБА ще получат опцията да заменят името на гърба на потниците си със известия, които да са свързани със обществената правдивост при рестарта на сезона в Орландо, твърди репортерът от The Athletic Шамс Чарания.

The NBA and NBPA are planning to allow players to replace the last name on their jerseys with statement on social justice, sources tell @TheAthleticNBA @Stadium.
— Shams Charania (@ShamsCharania) June 28, 2020 Според него управленията на НБА и Асоциацията на играчите към този момент са изпратили детайлностите по посочения проект нощес, като също по този начин са споделили концепцията си с формалния снабдител на екипите Nike.

" Ние просто се опитваме да хвърляме светлина върху другите въпроси, свързани със обществената правдивост, за които момчетата от Лигата не престават да приказват ежедневно. Хората си споделят, че когато пристигнем в Орландо няма да ни интересува обществената правдивост. С тези потници това няма да е по този начин ", съобщи президентът на Асоциацията на играчите Крис Пол.

Както към този момент стана известно, рестартът на сезона се дава на 31 юли сутринта с мач сред Юта Джаз и Ню Орлиънс Пеликанс от 1:30 българско време. От 4:00 пък е дербито на Лос Анджелис - Лейкърс против Клипърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР