Всички играчи на испанския футболен шампион Барселона обявиха, че намаляват

...
Всички играчи на испанския футболен шампион Барселона обявиха, че намаляват
Коментари Харесай

Играчите на "Барселона" обявиха, че намаляват заплатите си със 70%

Всички играчи на испанския футболен първенец " Барселона " оповестиха, че понижават заплатите си със 70%. Звездите на " блаугранас ", отпред с капитана Лионел Меси, използваха обществената мрежа " Инстаграм ", с цел да оповестят новината.

Освен това те ще създадат дарения с концепцията да обезпечат цялостния размер на възнагражданието на чиновници на клуба, до момента в който Испания е в изключително състояние поради пандемията.

В изказването си футболистите насочат и рецензия към управлението за опита да бъдат сложени под напън.
View this post on Instagram
A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Mar 30, 2020 at 4:11am PDT

Превод на известието, оповестено първо от Меси:

" Много се изписа и изговори за първия тим на " Барселона " по отношение на заплатите на футболистите по време на това изключително състояние.

Преди всичко желаеме да разясним, че нашето предпочитание постоянно е било да се приложи намаляванена заплатите, които получаваме, тъй като разбираме чудесно, че става въпрос за изключителна обстановка. И сме първите, които постоянно са помагали на клуба, когато сме били помолени. Също по този начин доста пъти сме го прави самодейно в моменти, в които имаме вяра, че е належащо и значимо.

Не стопира да ни изненадва това, че в клуба има хора, които се пробват да ни слагат напрегнат, с цел да създадем нещо, което всички сме наясно, че ще сторим.

Дойде моментът да разглася, че с изключение на намаляването на нашите заплати със 70% по време на изключителното състояние, ще създадем дарения, с цел да може чиновниците в клуба да получават 100% от заплатите си през това време.

Не говорихме до момента, тъй като значимото за нас беше да намерим решения, които да оказват помощ на клуба, както и на тези, които са най-ощетени в обстановката. Не желаеме да приключим без да изпратим сърдечен привет и доста мощ на всички " кулес ", които минават през тези тежки моменти, както и на тези, които чакат търпеливо края на рецесията в своите домове. Много скоро ще излезем от това и ще го създадем всички дружно. "

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР