Всички играчи, които нямат официални срещи в най-голямата аматьорска верига

...
Всички играчи, които нямат официални срещи в най-голямата аматьорска верига
Коментари Харесай

ИТЛ подарява безплатен мач на начинаещите в София Тех Парк

Всички играчи, които нямат публични срещи в най-голямата аматьорска верига в България Интерактив тенис могат да се включат гратис в конкуренцията на напредналите от Третия вечерен шампионат в София Тех Парк. Бонусът важи и за начинаещите с рейтинг 10, и е годен единствено за първия кръг на надпреварата. Досега от ИТЛ вършиха сходен жест за прохождащите играчи от лигата, само че в този момент насочат поканата си към всички дилетанти. Целта е спортът да стане по-достъпен от всеки път, а по спортната игра да се възпламенят допустимо най-вече почитатели.

Записването за Третия вечерен шампионат, категория 500, е отворено до 8 март, а мачовете стартират на 11-ти. Ако се включат в конкуренцията дилетантите ще имат шанса да се пробват на съвършената Green Set настилка в Тех Парк. 52-ма начинаещи от категория ИТЛ 125 на Третия вечерен шампионат към този момент изиграха първите си мачове там и се възползваха от отличните условия в комплекса. Green Set покритието се употребява в мачовете на експертите от ATP като подсигурява постоянен отскок на топката и защищава от травми. Квотата за участници в конкуренцията при приблизително напредналите е запълнена, само че искащите могат да се включат като запаса.

Феновете на тениса могат да се запишат и за трите категории на Четвъртия вечерен шампионат, който гостува в клуб 360 (бившите кортове на БСФС в Борисовата градина). Отворена е схемата и за обичайния дамски шампионат Ladies Night 2019. Той стартира на 11 март в Българския народен тенис център. Повече детайлности за Интерактив тенис и за шампионатите на лигата можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР