Всички хора са специални по свой начин и именно индивидуалността

...
Всички хора са специални по свой начин и именно индивидуалността
Коментари Харесай

Ето защо хората, родени през октомври, са по-специални от другите

Всички хора са специфични по собствен метод и точно характерността ни ни прави такива, само че защото есента пристигна със съществени темпове, ще обърнем повече внимание на октомврийските и рожденици и какви са техните отличителни черти и характерности. Ето и тях:

Хората, родени през октомври, са откровени и лоялни

Честността за тях е най-важна за здрави взаимоотношения. Те се стараят постоянно да бъдат откровени с хората към тях и чакат същото в подмяна. Справедливи са и постоянно търсят истината, подготвени са на всичко, с цел да разкрият лъжите.

Следват хармонията

Изключително уравновесени, октомврийците не биха излезли отвън надзор за нещо не толкоз съществено. Те могат да се владеят и това им носи много изгоди. Стремят се към постигането на вътрешен мир, баланс, естетика, успокоение. Знаят по какъв начин да овладяват разправиите и разногласията и по какъв начин да се измъкват от тях. 

Родени дипломати

Хората, родени през октомври, се държат извънредно дипломатично с близките. Дипломатичността им в действителност е от най-хубавите качества, които имат те. Успешно преодоляват всички сложни обстановки и трудности, а когато стане въпрос за работа – правят си работата чудесно, приказват сладкодумно и постоянно притеглят бизнес сътрудници. Определено ги бива да омайват събеседниците си.

Търсят специфична обич

Все нещо в любовта не им доближава, те не желаят монотонна такава, обичат да има нотка напрежение, изненада, пристрастеност в по-големи количества. Те не се обвързват с който и да е и даже бихме споделили, че мъчно избират сътрудник за дълготрайна връзка. В индивида до себе си търсят отговорност, упоритост, просветеност и с явен аспект към бъдещето. Определено обичаният им би трябвало да е техен тласък, ентусиазъм и този, който донася салдото в живота им.

Те са харизматични
 Животът на тези зодии ще се преобърне през октомври Животът на тези зодии ще се преобърне през октомври
Октомври ще се окаже съдбоносен за 5 зодии, чийто живот ще се промени фрапантно. Ето кои са те. 1. Дева През октомври Девите ще навляза...

Октомрийските рожденици са доста чаровни и могат да омаят всеки, който застане отсреща им. Не остават незабелязани от противоположния пол и печелят много благосклонности, работят като магнит. Комуникацията с тях е наслаждение, те излъчват убеденост и леко предизвикат към деяние от ваша страна.

Големи романтици

Хората, родени през октомври, като се изключи че са харизматични, са и доста сантиментални. Обичат да вършат всевъзможни благи и сантиментални изненади и дарове. За да поддържат пламъка жив, те измислят какви ли не сантиментални действия за сближение. Определено се стремят да задържат връзките си, в случай че имат сериозна връзка.

Емоционално интелигентни

Емоционалната просветеност е сложна за насърчаване и извличане и много хора не могат да я реализиран през целия си живот, само че на хората, родени през октомври, тя им е вродена. Отлично се владеят, както към този момент споменахме, премислят дейностите си, преди да подхващат нещо и се показват в доста добра светлина пред близки и непознати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР